Wil je een slank en strak lichaam hebben? Veel mensen denken dat je hiervoor oneindig lang moet trainen in de sportschool. Al train je daar 20 uur per week, zonder de juiste levensstijl verlies je nauwelijks vet en is het moeilijk om de summer body te krijgen die je voor ogen hebt. Bij Fitlifestyle Angelique geven we je geen dieet, maar creëren we een gezonde leefstijl om fit, slank en strak te worden. Benieuwd hoe?

1. Consultgesprek

Bij Fitlifestyle Angelique kun je afvallen met begeleiding. In een consult maken we kennis met elkaar en bespreken we je huidige voedingspatroon, de dingen waar je tegenaan loopt en je toekomstwensen.

2. Voedingsplan

Naar aanleiding van het consultgesprek stellen we een persoonlijk voedingsplan op. Het is belangrijk dat je je bewust wordt van je eetgedrag, omdat we vaak onbewust te veel eten en ook de verkeerde dingen eten waar het lichaam maar moeilijk energie uit kan halen. Hierdoor raak je snel vermoeid en is het lastig om echt fit te worden. Voor deze bewustwording houd je een logboek bij. Zo kunnen we doorpakken op de goede punten en leren van de situaties waar je tegenaan loopt. Lekker eten en toch verantwoord afvallen vinden wij belangrijk, anders is het niet vol te houden en krijg je te maken met het bekende jojo-effect.

fit slank strak

3. Verrijk je gezonde levensstijl

 

Met een persoonlijk voedingsplan op zak verreiken we de gezonde levensstijl met de pakketten C9 en F15. Het C9-pakket stoomt het lichaam klaar op weg naar een slank lichaam. Dit pakket is een cleaning programma waarin je patronen leert veranderen en vanuit deze basis kunt beginnen aan een gezondere versie van jezelf. De F15-pakketten bestaan uit voedingssupplementen en sportoefeningen die op elkaar zijn afgestemd, zodat een gezond voeding- en sportpatroon wordt gestimuleerd. Zo wordt de basis gelegd naar een fit, slank en strak lichaam.

4. Blijf op het gezonde pad

Dat sporten put uit en de verleiding naar iets lekkers is dan al snel groot. Gelukkig zijn er genoeg gezonde, lekkere snacks die perfect in het gewichtbeheersingsprogramma passen. We hebben heerlijke shakes in de smaken vanille en chocolade, gezonde energy drinks en vullende dorstlessers voor tussendoor. Zo blijft je energie niveau op pijl zonder lichaam en geest aan te tasten. Ook helpen we je aan een stevige avondmaaltijd. We hebben genoeg heerlijke recepten achter de hand die gezond en voedzaam zijn en die je probleemloos voor het hele gezin kunt bereiden. Zit je er even doorheen? We zijn een lifestyle coach dus we kunnen je altijd motiveren en stimuleren om deze leefstijl aan te houden. En lukt het een keer niet? Bel ons op en we helpen je er doorheen. Morgen weer een nieuwe dag om het beste uit jezelf te halen!

Een fit, slank en strak lichaam met een nieuwe gezonde leefstijl

Een dieet gaat niet zorgen voor een fit, slank en strak lichaam. Een gezonde leefstijl wel. Als Fitlifestyle coach kunnen wij je hierbij helpen. Met goede voeding, heerlijke eenvoudige recepten, een afgestemd sportplan, lekker gezonde tussendoortjes en continue begeleiding creëer je het lichaam dat je altijd al graag wilde hebben. Wil je meer informatie over ons concept ontvangen? Neem dan gerust contact op.