Een gezonde levensstijl creëer je door de perfecte balans te vinden tussen voeding en sport in je dagelijkse leven. Je wordt niet alleen slanker en je krijgt niet alleen een mooier lichaam, maar je voelt je ook daadwerkelijk beter. Je zal merken dat je energieker en positiever door het leven gaat. Afvallen gaat niet meer om zo veel mogelijk kilo’s kwijt te raken. Het gaat erom dat jij een leven leidt waarin je je prettig voelt, zowel geestelijk als lichamelijk.

Met de onderstaande pakketten ben jij gelijk helemaal klaar om de perfecte balans te creëren in je dagelijkse leven.

Pakket – C9

€ 127,53

Het C9-pakket is het perfect pakket om mee te beginnen voor het hanteren van een gezonde levensstijl. Dit negendagen-durende cleansing-programma helpt jou om je lichaam en geest te resetten en klaar te maken voor een gezonder en fitter leven.

Voordat je begint met dit programma stellen we realistische doelen op. Je houdt dagelijks bij wat je eet en wat je aan beweging doet om zo overzicht te houden en jezelf te blijven motiveren. Uiteraard help en ondersteun ik je daar graag bij.

C9 - Fitlifestyle Angelique

Het C9-pakket is inclusief:

Pakket – F15 Beginner

€ 164,31

Het F15 Beginner pakket is speciaal bedoeld voor mensen die zijn begonnen met het C9-programma en verder willen werken aan een gezonde levensstijl. Ben je net begonnen met sporten en het aanpassen van je voedingspatroon? Dan is dit pakket ook perfect voor jou!

Met dit 15-daags programma creëer je een gezonde balans tussen eten en sporten. We schrijven samen jouw doelen en maten op, zodat we daar na 15 dagen op terug kunnen kijken. Daarnaast krijg je gratis tips en recepten om deze 15 dagen eenvoudig vol te kunnen houden.

F15 - Fitlifestyle Angelique

Het F15 pakket is inclusief:

Pakket – Vital5

vanaf € 265,52

Met het Vital5-programma ben je verzekerd van een vitaal leven! Bij dit pakket kun je kiezen uit Forever Aloë Vera Gel of Forever Freedom. Deze producten zijn gemaakt op basis van aloë vera. Bij inname van vitamine C en E in combinatie met aloë vera wordt er ruim drie keer zoveel vitamines opgenomen door je lichaam.

Dit product is de perfecte basis voor een gezond en fit leven. Samen met de overige vier producten wordt er een optimaal aanvullend voedingsschema gerealiseerd.

Vital5 | Fitlifestyle Angelique

Combi-deals

Profiteer van de combi-deals en bestel meerdere pakketten tegelijkertijd voor extra hoge kortingen!

Combi-deal 1

€ 295,96

C9 + F15 Beginner

Combi-deal 3

€ 629,20

C9 + F15 Beginner + F15 Intermediate + F15 Gevorderde