Blog

Hand Cleanser voor optimale hygiëne

Juist in deze tijd denken mensen meer aan hun persoonlijke hygiëne. Daarom is bacteriedodende handgel onmisbaar in ieder huishouden. Om jou en jouw gezin te beschermen tegen viezigheid en ziekte, hebben we bij Fitlifestyle Angelique de efficiënte Forever Hand Cleanser in ons assortiment opgenomen.

Lees meer
cleansen met consults en pakketten

Cleansen met consults en pakketten

Het jaar 2021 is in volle vaart begonnen. Waar je in januari nog vol goede moed startte met goede voornemens voor het nieuwe jaar, schrik je toch van de datum op de kalender: april. Maar je loopt nog altijd op schema. Het is namelijk nooit te laat om te beginnen met het cleansing-programma van Forever Clean 9 FIT. De producten uit dit programma zorgen voor een volledige reiniging van binnenuit. Een frisse herstart voor je lichaam!

Lees meer
ondersteuning voedingssupplement

Voedingssupplementen als ondersteuning

In een tijd waarin er constant coronakilo’s bij lijken te komen, kunnen voedingssupplementen je helpen op je streefgewicht te blijven. Of toe te werken naar je ideale gewicht. Maar de supplementen van Fitlifestyle Angelique zijn ook perfect om in shape te blijven met de juiste balans van vitamines en mineralen. Regelmatig voegen we weer nieuwe toe aan ons assortiment. We introduceren ze hier aan je!

Lees meer
gewicht verliezen in coronatijd

Gewicht verliezen in coronatijd

Er wordt nogal wat van je verlangd: binnen blijven, zoveel mogelijk thuis werken, en ondertussen worden veel evenementen afgelast. Veel mensen zoeken dan hun toevlucht in eten, merken we bij Fitlifestyle Angelique. Maar hoe komt u weer van die coronakilo’s af? De Clean 9 Fit-producten van Forever Living helpen je hierbij!

Lees meer
Voedingssupplementen Forever

Maak je gezonde leefstijl compleet met voedingssupplementen!

Ben je lekker bezig om jezelf een gezonde leefstijl aan te meten? Met de voedingssupplementen van Fitlifestyle Angelique geef je jezelf net dat extra duwtje in de rug. Bij Fitlifestyle Angelique hebben we een groot aanbod van voedingssupplementen voor jouw leefstijl.

Lees meer

Start je gezonde leefstijl met het C9 en F15 pakket!

Wil je jezelf een gezonde leefstijl aanmeten en heb je daarbij een duwtje in de rug nodig? Het C9 pakket van Forever Living is dan ideaal voor jou! In een tijdsbestek van negen dagen reinig je je hele lichaam zodat je jezelf kan resetten voor een gezonder en fitter leven. Daarna kan je doorpakken met het F15 Beginner pakket!

Lees meer
Forever Lite Ultra Vanille | Fitlifestyle Angelique

Drink smakelijk en gezond met de Forever Lite Ultra shake!

Ben je dol op de smaken van chocolade en vanille? Met de Forever Lite Ultra shake kan je kiezen uit deze twee heerlijke smaken en tegelijk gezond blijven! Door uitgebalanceerde vitamines, proteïnes en mineralen is deze shake een goede aanvulling op je gezonde dagritme. Bij Fitlifestyle Angelique kan je deze lekkere en proteïnerijke shake eenvoudig bestellen.

Lees meer
Forever Arctic Sea- Fitlifestyle Angelique

Blijf helder met het slimme supplement Forever Arctic Sea!

Een helder hoofd en een goed werkend stel hersens zijn belangrijk. Daarom is het belangrijk om die werking tijdens je hele leven te blijven ondersteunen. Wist je dat dit ook kan met de juiste voedingssupplementen? Bij Fitlifestyle Angelique kan je nu Forever Arctic Sea bestellen met Omega 3-vetzuren. Daarmee zorg je voorgoed voor de gedachtestroom in je hoofd.

Lees meer