Blog

gezonde levensstijl

Fit Lifestyle Angelique heeft alles in huis voor een gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl behouden kan lastig zijn. Of dat nu ligt aan of je de tijd hebt om te sporten, de motivatie om gezond te blijven eten of de energie om dit vol te houden: het is een hand vol. Om elke dag de juiste keuzes te blijven maken en jezelf te blijven inzetten voor het gewenste eindresultaat, is soms moeilijk om alleen te doen. Daarom biedt Fit Lifestyle Angelique je niet alleen de juiste begeleiding, maar ook de juiste producten om dit met vlag en wimpel vol te houden.

Lees meer
argi+ spieren

ARGI+ helpt jou bij het behalen van optimale prestaties!

Ben jij actief bezig met het leiden van een gezond leven en hebben jouw spieren de juiste voedingsstoffen nodig om optimaal te kunnen presteren? Vooral voor spieren die dagelijks te maken hebben met een hoge spierbelasting moet je extra lief zijn. Goede voeding, rust en de juiste verzorging is essentieel voor het behalen van optimale prestaties. ARGI+ bied je de perfecte mix van aminozuur L-Arginine en verschillende synergetisch werkende vitamines om het spierbehoud te stimuleren. We leggen je hier graag meer uit over één van onze wondermiddeltjes om jou je gezonde levensstijl zo optimaal mogelijk te behouden!

Lees meer
clean 9 pakket

Wat doet ons succesvolle Clean 9 pakket voor jou?

Ben jij op zoek naar een gezonde levensstijl? Dan is het essentieel om een perfecte balans te vinden tussen de juiste voeding en beweging in je dagelijks leven. Wil jij graag op je streefgewicht komen of gewoonweg je lichaam de optimale verzorging bieden voor een lang en gelukkig leven? Als jij je levensstijl om wilt gooien is het C9-pakket het meest geschikte pakket om mee te beginnen. Met dit complete pakket kun je een 9 dagen cleansing beginnen om je lichaam helemaal te resetten en klaar te maken voor een gezonder leven. Lees hier meer over dit fantastische pakket.

Lees meer
aloë heat lotion

Aloë Heat Lotion: voor vermoeide spieren

Heb jij je de afgelopen tijd flink ingezet in de sportschool en heb je alles uit jezelf gehaald voor het behalen van je streefgewicht? Dan kan het zijn dat je regelmatig last hebt van vermoeide spieren. Naast voldoende rust is het belangrijk om je spieren warm en soepel te houden. Zo voorkom je niet alleen kramp of spierpijn, maar zorg je er ook voor dat je spieren niet vast gaan zitten. Hoe kun jij ervoor zorgen dat je spieren los en soepel blijven? Bij Fit Lifestyle Angelique hebben we een wondermiddeltje om jou uit de brand te helpen!

Lees meer
aloë vera sport

Aloë vera dranken: uitstekend te combineren met je sportschema

Houd jij jezelf aan een goed uitgebalanceerd sportschema die helemaal werkt voor jou en waarmee jij je doelen haalt? Dan kun je dit perfect combineren met aloë vera gezondheidsproducten! Aloë vera komt met ontzettend veel voordelen voor je gezondheid waardoor je alles uit je sportschema, en dus je lichaam, haalt. Wij hebben natuurlijk diverse producten met al het goeds van aloë vera en daarom vertellen we je hier graag meer over alle benefits voor jou!

Lees meer
back in shape

Back in shape met onze Fit producten!

Heb jij je de afgelopen tijd wat minder bezig gehouden met het behouden van een gezonde levensstijl en is het tijd om jezelf te herpakken? Dan is een steuntje in de rug altijd fijn. Doe dat dan met onze Fit producten! Onze voedingssupplementen helpen je om weer alles uit jezelf en je lichaam te halen. We zetten hier een paar effectieve producten voor je op een rij.

Lees meer
gezond afvallen

Gezond afvallen? Dat kan op vele manieren

Wil je graag afvallen in het nieuwe jaar? Dan is het essentieel om dit op een gezonde manier te doen. Dit is beter voor je lichaam, en dus voor jou. Als we even diep in Google graven kunnen we wel 1001 en verschillende manieren vinden die allemaal het beste, het snelste en het meest langdurig zouden werken. Mijn conclusie? Er zijn vele manieren om gezond af te kunnen vallen. Het belangrijkste is om erachter te komen welke het beste werkt voor jou! Dit ligt natuurlijk aan meerdere dingen. Hoeveel gewicht zou je willen verliezen, heb je tijd om veel te sporten, hoe zit je voedingspatroon in elkaar en wat zijn jouw valkuilen?

Lees meer
gezonde kerst

Hoe komen we gezond de kerst door?

De feestdagen komen er weer aan! Dagen vol gezelligheid, familie, vrienden en natuurlijk heel veel eten en alcohol. Als je heel het jaar jezelf hard hebt ingezet om gezond en zo goed mogelijk te leven kan dit moeilijk voor je zijn. Want: hoe komen we de feestdagen door zonder dat het een aanslag is op ons lichaam? We hebben in deze blog een aantal tips voor je op een rij gezet zodat je nog steeds even erg kunt genieten van alle gezelligheid, en tegelijkertijd lief kunt zijn voor je lichaam.

Lees meer
alles bereiken

Alles bereiken wat je maar wil? Begin met deze 3 gedachtes

Als kind horen we het veel: je kunt alles bereiken wat je maar wilt! Dit willen we dan ook graag geloven. Met die gedachte bedenken we onze droomberoepen, zien we ons droomgezin voor ons en verwachten we dat we al het succes kunnen behalen wat we voor onszelf voor ogen hadden. Op een gegeven moment kickt de realiteit in en willen we geen dolfijnentrainer meer worden maar zoeken we een baan in de ICT, omdat dat meer verdient. Maar hoe komt dat eigenlijk? Want we kunnen toch nog steeds alles bereiken wat we maar willen?  We hebben drie factoren voor je op een rij gezet om wél te blijven geloven in jezelf.

Lees meer
doelen bereiken

Welk doel wil jij graag bereiken?

Zonder doelen is het lastig om vast te stellen waar je naartoe werkt. Duidelijke doelen motiveren je doordat jij je vast kunt houden aan wat je voor ogen hebt. Misschien merk je momenteel dat je je eigen potentieel niet haalt of dat je overzicht mist in waar jij je nou echt voor in wilt zetten. Hoe zorg je voor haalbare doelen waardoor jij weer grip krijgt op je dagelijks leven? Hieronder lichten we drie tips toe zodat jij persoonlijke doelen kunt stellen die ook echt werken.

Lees meer