Blog

alles bereiken

Alles bereiken wat je maar wil? Begin met deze 3 gedachtes

Als kind horen we het veel: je kunt alles bereiken wat je maar wilt! Dit willen we dan ook graag geloven. Met die gedachte bedenken we onze droomberoepen, zien we ons droomgezin voor ons en verwachten we dat we al het succes kunnen behalen wat we voor onszelf voor ogen hadden. Op een gegeven moment kickt de realiteit in en willen we geen dolfijnentrainer meer worden maar zoeken we een baan in de ICT, omdat dat meer verdient. Maar hoe komt dat eigenlijk? Want we kunnen toch nog steeds alles bereiken wat we maar willen?  We hebben drie factoren voor je op een rij gezet om wél te blijven geloven in jezelf.

Lees meer
doelen bereiken

Welk doel wil jij graag bereiken?

Zonder doelen is het lastig om vast te stellen waar je naartoe werkt. Duidelijke doelen motiveren je doordat jij je vast kunt houden aan wat je voor ogen hebt. Misschien merk je momenteel dat je je eigen potentieel niet haalt of dat je overzicht mist in waar jij je nou echt voor in wilt zetten. Hoe zorg je voor haalbare doelen waardoor jij weer grip krijgt op je dagelijks leven? Hieronder lichten we drie tips toe zodat jij persoonlijke doelen kunt stellen die ook echt werken.

Lees meer
gezondere levensstijl

Kies jij ook voor een gezondere levensstijl?

Je eigen levensstijl veranderen gaat niet zonder slag of stoot. We zijn namelijk, meer dan we ons misschien beseffen, erg gehecht aan de levensstijl die we al jaren volhouden. Het roer omgooien is lastig waardoor we onszelf moeten blijven inzetten voor een beter resultaat. Maar, een gezonde levensstijl is voor iedereen en draait eigenlijk om drie dingen: voldoende beweging, gezond eten en voldoende rust. Dit klinkt misschien makkelijker dan het is. We helpen je graag op weg met de volgende tips.

Lees meer
fit lifestyle gezond

Hoe houd jij je focus op een gezonde Fit Lifestyle?

Het is makkelijker gezegd dan gedaan: een gezonde leefstijl ontwikkelen. Aan de motivatie zal het niet liggen, we willen namelijk heel graag een vitale leefstijl behouden. Toch raken we soms het zicht erop kwijt en merken we dat onze grip verslapt. Niet gek ook, door onze drukke agenda hebben we simpelweg niet altijd de tijd om ons met de gezondheid van ons lichaam en geest bezig te houden. We geven je hier wat handvatten zodat het gemakkelijker wordt om gezond te blijven leven.

Lees meer
moeite met afvallen

Moeite met afvallen? Wij helpen je graag

Het is begrijpelijk dat je moeite hebt met afvallen. Je hebt veel doorzettingsvermogen nodig en voelt je niet altijd begrepen door je omgeving. Bij Fitlifestyle Angelique kunnen we je hierbij helpen.

Lees meer
begeleid afvallen voedingscoach

Begeleid afvallen met een voedingscoach

Soms lukt afvallen niet meteen zelf. Dat is niet erg: het is lastig en confronterend. Steeds als je het idee hebt dat je op de goede weg bent, krijg je toch weer zin in een snack of valt het vele bewegen zwaar. Niemand gaat natuurlijk voor de lol diëten. Maar er zijn ook leuke manieren om gezond de dag door te komen. Daarnaast hoeft letten op je voeding zeker niet te betekenen dat je weinig mag eten. Met een voedingscoach kom je daarin een stuk verder.

Lees meer
weer fit voelen

Zó voel jij je weer fit met Fitlifestyle Angelique!

Iedereen heeft wel eens een moment dat de fitheid weg is. Soms is dat zelfs zo voor een langere periode. Zeker nu het weer warmer wordt, voelen we ons vermoeider dan we gewend zijn. Bij Fitlifestyle Angelique weten we wel wat daaraan te doen valt!

Lees meer

Hand Cleanser voor optimale hygiëne

Juist in deze tijd denken mensen meer aan hun persoonlijke hygiëne. Daarom is bacteriedodende handgel onmisbaar in ieder huishouden. Om jou en jouw gezin te beschermen tegen viezigheid en ziekte, hebben we bij Fitlifestyle Angelique de efficiënte Forever Hand Cleanser in ons assortiment opgenomen.

Lees meer
cleansen met consults en pakketten

Cleansen met consults en pakketten

Het jaar 2021 is in volle vaart begonnen. Waar je in januari nog vol goede moed startte met goede voornemens voor het nieuwe jaar, schrik je toch van de datum op de kalender: april. Maar je loopt nog altijd op schema. Het is namelijk nooit te laat om te beginnen met het cleansing-programma van Forever Clean 9 FIT. De producten uit dit programma zorgen voor een volledige reiniging van binnenuit. Een frisse herstart voor je lichaam!

Lees meer