Blog

moeite met afvallen

Moeite met afvallen? Wij helpen je graag

Het is begrijpelijk dat je moeite hebt met afvallen. Je hebt veel doorzettingsvermogen nodig en voelt je niet altijd begrepen door je omgeving. Bij Fitlifestyle Angelique kunnen we je hierbij helpen.

Lees meer
begeleid afvallen voedingscoach

Begeleid afvallen met een voedingscoach

Soms lukt afvallen niet meteen zelf. Dat is niet erg: het is lastig en confronterend. Steeds als je het idee hebt dat je op de goede weg bent, krijg je toch weer zin in een snack of valt het vele bewegen zwaar. Niemand gaat natuurlijk voor de lol diëten. Maar er zijn ook leuke manieren om gezond de dag door te komen. Daarnaast hoeft letten op je voeding zeker niet te betekenen dat je weinig mag eten. Met een voedingscoach kom je daarin een stuk verder.

Lees meer
weer fit voelen

Zó voel jij je weer fit met Fitlifestyle Angelique!

Iedereen heeft wel eens een moment dat de fitheid weg is. Soms is dat zelfs zo voor een langere periode. Zeker nu het weer warmer wordt, voelen we ons vermoeider dan we gewend zijn. Bij Fitlifestyle Angelique weten we wel wat daaraan te doen valt!

Lees meer

Hand Cleanser voor optimale hygiëne

Juist in deze tijd denken mensen meer aan hun persoonlijke hygiëne. Daarom is bacteriedodende handgel onmisbaar in ieder huishouden. Om jou en jouw gezin te beschermen tegen viezigheid en ziekte, hebben we bij Fitlifestyle Angelique de efficiënte Forever Hand Cleanser in ons assortiment opgenomen.

Lees meer
cleansen met consults en pakketten

Cleansen met consults en pakketten

Het jaar 2021 is in volle vaart begonnen. Waar je in januari nog vol goede moed startte met goede voornemens voor het nieuwe jaar, schrik je toch van de datum op de kalender: april. Maar je loopt nog altijd op schema. Het is namelijk nooit te laat om te beginnen met het cleansing-programma van Forever Clean 9 FIT. De producten uit dit programma zorgen voor een volledige reiniging van binnenuit. Een frisse herstart voor je lichaam!

Lees meer
ondersteuning voedingssupplement

Voedingssupplementen als ondersteuning

In een tijd waarin er constant coronakilo’s bij lijken te komen, kunnen voedingssupplementen je helpen op je streefgewicht te blijven. Of toe te werken naar je ideale gewicht. Maar de supplementen van Fitlifestyle Angelique zijn ook perfect om in shape te blijven met de juiste balans van vitamines en mineralen. Regelmatig voegen we weer nieuwe toe aan ons assortiment. We introduceren ze hier aan je!

Lees meer
gewicht verliezen in coronatijd

Gewicht verliezen in coronatijd

Er wordt nogal wat van je verlangd: binnen blijven, zoveel mogelijk thuis werken, en ondertussen worden veel evenementen afgelast. Veel mensen zoeken dan hun toevlucht in eten, merken we bij Fitlifestyle Angelique. Maar hoe komt u weer van die coronakilo’s af? De Clean 9 Fit-producten van Forever Living helpen je hierbij!

Lees meer
Voedingssupplementen Forever

Maak je gezonde leefstijl compleet met voedingssupplementen!

Ben je lekker bezig om jezelf een gezonde leefstijl aan te meten? Met de voedingssupplementen van Fitlifestyle Angelique geef je jezelf net dat extra duwtje in de rug. Bij Fitlifestyle Angelique hebben we een groot aanbod van voedingssupplementen voor jouw leefstijl.

Lees meer