Blog

Forever Supergreens

Eet jij voldoende groenten en fruit? Waarschijnlijk niet. Wist je dat slechts 2% van de Nederlandse bevolking aan de geadviseerde 250 gram per dag komt? Door Forever Supergreens krijgt jouw lichaam de boost die het nodig heeft om de dag fit door te komen. Fitlifestyle Angelique vertelt jou alles over deze ideale mix.

Lees meer
Tri pack Aloë Vera gel mini 3 ARGI+

Tri pack Aloë Vera gel mini 3 ARGI+

Ben jij net begonnen met nieuwe sportdoelen? Wil je er beter uitzien en je nóg beter voelen? Met dit mini combi-pakket dat drie pakjes Forever Aloe Vera Gel en drie sticks ARGI+ bevat kun jij al die doelen behalen!

Lees meer
Kilo's kwijt voor de feestdagen

Wil jij voor de feestdagen nog een paar kilo’s kwijt?

Het lijkt bijna onmogelijk: afvallen in de decembermaand. De hapjes, drankjes en 10-gangen menu’s zijn overal waar je kijkt. Toch is het mogelijk, met voldoende motivatie en de juiste hulp. Fitlifestyle Angelique kan jou helpen met vóór de feestdagen nog wat kilo’s kwijt te raken.

Lees meer
Het roer omgooien

Durf jij het roer om te gooien?

De zomer is voorbij, de vakanties zitten er op. De dagen worden korter en dat merk je aan je humeur, en vaak ook aan je gewicht. De vraag is dan ook: durf jij het roer om te gooien? Wil jij werken aan jezelf en in 30 dagen wat kilo’s kwijtraken? Bij Fitlifestyle Angelique kunnen we jou helpen om je doelen te behalen. Zo werken we aan een gezondere en fittere versie van jezelf.

Lees meer
Gezonde energydrink

Gezonde energiedrankjes bij Fitlifestyle Angelique

Heb jij af en toe een energieboost nodig maar zit je niet op te wachten op de vaak erg ongezonde energiedrankjes? Dan is de Forever Active Boost, of FAB, misschien wel wat voor jou. Dit gezonde energiedrankje geeft jou de energie die je nodig hebt om lekker te sporten en gezond bezig te zijn op een dag. De FAB en FAB X zijn nu verkrijgbaar bij Fitlifestyle Angelique.

Lees meer

Mis jij net de energieboost tijdens het sporten? Ga voor ARGI+!

Ga jij graag naar de sportschool maar kom je net dat beetje energie te kort? Dan kan de ARGI+ jou helpen. Dit unieke supplement is speciaal voor sporters die net dat beetje extra nodig hebben om een optimale prestatie te leveren. De verschillende bestandsdelen geven je een boost om fit te blijven. Je kunt deze voedzame drank in een handige meeneemverpakking nu verkrijgen bij Fitlifestyle Angelique.

Lees meer

Word jij ook verdrietig van het cijfer wat de weegschaal aangeeft?

De zomer komt op zijn einde en het normale leven gaat bewegen. Heb jij ook last van de vakantiekilo’s na al dat lekkere eten en drinken en word je nu verdrietig van het cijfer op de weegschaal? Wil je er graag iets aan doen maar weet je niet hoe? Met behulp van lifestylecoach Angelique kun je werken aan je nieuwe, gezondere levensstijl. Met advies en ondersteunende supplementen brengen we samen het cijfer op de weegschaal omlaag.

Lees meer

Aloe MSM Gel

Heb jij last van gevoelige spieren en gewrichten en zoek je naar een oplossing? De Aloe MSM Gel van Forever kan je hierbij helpen. Deze natuurlijke gel helpt je met herstellen en zorgt voor minder klachten aan de spieren en gewrichten. Je kunt de Aloe MSM Gel nu verkrijgen via Fitlifestyle Angelique.

Lees meer
maatje meer of minder

Wil je ook graag een maatje minder of meer?

Een maatje minder voor de lange termijn kan alleen met behulp van een gezonde levensstijl. Lifestyle coach Angelique ondersteunt hierbij, geeft adviezen en biedt producten aan die jou kunnen helpen aan dat maatje minder.

Lees meer