Blog

vakantiekilo's

Hoe raak ik mijn vakantiekilo’s kwijt?

Tijdens de vakantieperiode zien we vaak dat, ookal doen we ons best om op ons huidige gewicht te blijven, er toch wat vakantiekilo’s bij komen. En dat is helemaal niet erg! De vakantie is er ook om even volledig van te genieten en helemaal bij te komen van wat er dit jaar allemaal op je af is gekomen. Niet alleen ons lichaam heeft rust nodig, maar ook mentaal willen we soms even helemaal op 0 staan. Om jezelf hiervoor naderhand absoluut niet op af te straffen en om heerlijk terug te kunnen kijken naar deze relax periode geef ik je graag wat tips om na de vakantie weer terug in je normale ritme te komen.

Lees meer
voedingssupplementen zome

De beste voedingssupplementen in de zomer!

Wil jij deze zomer graag heerlijk kunnen sporten en je focussen op het behalen van topprestaties? Dan is Argi+ de drank voor jou. Dit voedzame supplement bevat een unieke combinatie van verschillende vitamines en het aminozuur L-Arginine. De perfecte mix van ingrediënten in dit fantastische voedingssupplement verbetert de bloedsomloop in je lichaam, waardoor je organen en spieren meer zuurstof krijgen. Hierdoor voel je je energieker en fitter gedurende de hele dag! Dit heb je nodig om je dagelijks alles uit je fitte levensstijl te halen. Argi+ geeft je een goede basis voor een gezonde zomer.

Lees meer
supplementen afvallen

De juiste supplementen om effectief af te vallen

De nodige kilo’s kwijtraken is vaak niet zo makkelijk als het lijkt. Dit proces is alleen een succes als je het op de juiste manier aanvliegt, jij je motivatie behoudt en als je de juiste steun krijgt van je omgeving. Fitlifestyle Angelique is er om jou te ondersteunen op de juiste manier. Dankzij persoonlijke gesprekken en uitgebreide informatie over jou en je levensstijl is het mogelijk om een effectief plan uit te stippelen dat werkt voor jou. Zo zie en merk jij het juiste resultaat en verlies je daadwerkelijk de gewenste kilo’s zodat je een fit en gezond leven kunt leiden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel je hier meer!

Lees meer
op gewicht tijdens vakantie

Hoe blijf ik op gewicht tijdens het genieten van mijn vakantie?

De zomermaanden zijn weer in aantocht! Het zonnetje schijnt steeds vaker en het is weer langer licht. Dat betekent ook dat er weer vaker terrasjes worden opgezocht, we gezellig samen met vrienden gaan eten in de tuin en dat daarbij ook het een en ander wordt genuttigd wat invloed kan hebben op ons gewicht. Hoe zorg jij dat je nog even veel van de zomer kunt genieten zonder dat je af gaat wijken van je streefgewicht? Ik geef je hier enkele tips!

Lees meer
gezonde levensstijl

Fit Lifestyle Angelique heeft alles in huis voor een gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl behouden kan lastig zijn. Of dat nu ligt aan of je de tijd hebt om te sporten, de motivatie om gezond te blijven eten of de energie om dit vol te houden: het is een hand vol. Om elke dag de juiste keuzes te blijven maken en jezelf te blijven inzetten voor het gewenste eindresultaat, is soms moeilijk om alleen te doen. Daarom biedt Fit Lifestyle Angelique je niet alleen de juiste begeleiding, maar ook de juiste producten om dit met vlag en wimpel vol te houden.

Lees meer
argi+ spieren

ARGI+ helpt jou bij het behalen van optimale prestaties!

Ben jij actief bezig met het leiden van een gezond leven en hebben jouw spieren de juiste voedingsstoffen nodig om optimaal te kunnen presteren? Vooral voor spieren die dagelijks te maken hebben met een hoge spierbelasting moet je extra lief zijn. Goede voeding, rust en de juiste verzorging is essentieel voor het behalen van optimale prestaties. ARGI+ bied je de perfecte mix van aminozuur L-Arginine en verschillende synergetisch werkende vitamines om het spierbehoud te stimuleren. We leggen je hier graag meer uit over één van onze wondermiddeltjes om jou je gezonde levensstijl zo optimaal mogelijk te behouden!

Lees meer
clean 9 pakket

Wat doet ons succesvolle Clean 9 pakket voor jou?

Ben jij op zoek naar een gezonde levensstijl? Dan is het essentieel om een perfecte balans te vinden tussen de juiste voeding en beweging in je dagelijks leven. Wil jij graag op je streefgewicht komen of gewoonweg je lichaam de optimale verzorging bieden voor een lang en gelukkig leven? Als jij je levensstijl om wilt gooien is het C9-pakket het meest geschikte pakket om mee te beginnen. Met dit complete pakket kun je een 9 dagen cleansing beginnen om je lichaam helemaal te resetten en klaar te maken voor een gezonder leven. Lees hier meer over dit fantastische pakket.

Lees meer
aloë heat lotion

Aloë Heat Lotion: voor vermoeide spieren

Heb jij je de afgelopen tijd flink ingezet in de sportschool en heb je alles uit jezelf gehaald voor het behalen van je streefgewicht? Dan kan het zijn dat je regelmatig last hebt van vermoeide spieren. Naast voldoende rust is het belangrijk om je spieren warm en soepel te houden. Zo voorkom je niet alleen kramp of spierpijn, maar zorg je er ook voor dat je spieren niet vast gaan zitten. Hoe kun jij ervoor zorgen dat je spieren los en soepel blijven? Bij Fit Lifestyle Angelique hebben we een wondermiddeltje om jou uit de brand te helpen!

Lees meer
aloë vera sport

Aloë vera dranken: uitstekend te combineren met je sportschema

Houd jij jezelf aan een goed uitgebalanceerd sportschema die helemaal werkt voor jou en waarmee jij je doelen haalt? Dan kun je dit perfect combineren met aloë vera gezondheidsproducten! Aloë vera komt met ontzettend veel voordelen voor je gezondheid waardoor je alles uit je sportschema, en dus je lichaam, haalt. Wij hebben natuurlijk diverse producten met al het goeds van aloë vera en daarom vertellen we je hier graag meer over alle benefits voor jou!

Lees meer
back in shape

Back in shape met onze Fit producten!

Heb jij je de afgelopen tijd wat minder bezig gehouden met het behouden van een gezonde levensstijl en is het tijd om jezelf te herpakken? Dan is een steuntje in de rug altijd fijn. Doe dat dan met onze Fit producten! Onze voedingssupplementen helpen je om weer alles uit jezelf en je lichaam te halen. We zetten hier een paar effectieve producten voor je op een rij.

Lees meer