Blog

fit slank strak

Fit, slank, strak

Wil je een slank en strak lichaam hebben? Bij Fitlifestyle Angelique geven we je geen dieet, maar creëren we een gezonde leefstijl om fit, slank en strak te worden. Benieuwd hoe?

Lees meer
Moeite met afvallen

Moeite met afvallen?

Heb je moeite met afvallen? Soms is dat niet zo verwonderlijk. Afvallen kost tijd, aandacht, energie, wat discipline en soms ook een beetje extra geld. Gelukkig biedt Fitlifestyle Angelique alle handvatten die nodig zijn om succesvol af te vallen en belangrijker nog: op streefgewicht te blijven!

Lees meer
meer energie door de juiste voeding

Meer energie door de juiste voeding

Heb je het gevoel dat je altijd moe bent en dat je door de vermoeidheid niet alles uit je dag kunt halen? Grote kans dat dit komt door de voeding. Voeding heeft namelijk een grote invloed op de gezondheid en ook op de dagelijkse hoeveelheid energie.

Lees meer
summer- proof fitlifestyle angelique

Ben jij al summer proof?

Over een paar weken is het officieel zomer. Zodra het weer meespeelt gaan we weer massaal naar de natuurplassen, buitenzwembaden en het strand voor verkoeling. Ben jij al helemaal klaar voor de zomer?

Lees meer

Aloë Vera Gelly

Verzorg je de huid ook goed? Buiten sporten en bewegen kan al snel zorgen voor een gevoelige of schrale huid. Met de Aloë Vera Gelly kun je de huid net zoveel aandacht geven als de rest van je lichaam.

Lees meer

Lekker eten en toch verantwoord afvallen

Lekker eten en toch gewicht verliezen. Dat blijkt haast te mooi om waar te zijn. Toch is het zonder al te veel aanpassingen mogelijk. Door de juiste ingrediënten te kiezen en bewust met je voeding om te gaan kun je dit bereiken. Hoe je dit doet?

Lees meer

Samen het ideale gewicht bereiken en behouden

Lifestyle coach Angelique helpt je aan een gezondere leefstijl die wél vol te houden is. Zonder jojo-effect gaan we samen aan de slag om het ideale gewicht te bereiken, en belangrijker nog, te behouden!

Lees meer
Forever Lite Ultra Chocolate

Forever Lite Ultra shake

Ben je al hard op weg om een gezonde levensstijl te creëren en om effectief, blijvend op gewicht te blijven? Dan past de Forever Lite Ultra shake perfect in het gewichtbeheersingsprogramma. Ze zijn er in de twee heerlijke smaken vanille en chocolade, ze zitten boordevol vitamines en mineralen en hebben een laag vetgehalte!

Lees meer

Supplementen voor sporters

Sport en beweeg je veel? Geef het lichaam dan de zorg die het nodig heeft. Geef je lichaam een extra boost voor betere prestaties, gebruik voedingssupplementen als aanvulling op je dagelijkse voeding en verzorg de huid en spieren zorgvuldig na een goede work-out.

Lees meer