Even snel een blikje energydrink drinken. Onschuldig toch? Als je ziet hoeveel blikjes er door jong en oud gedronken worden, zou je zeggen van wel. Het is overal te koop en razend populair omdat ze een oppeppend effect hebben door de ingrediënten erin zitten. Waar je alleen niet bij stilstaat, is dat je er verslaafd aan kunt raken, je er slechter van gaat slapen, je er hartkloppingen van kunt krijgen en dat het slecht is voor je gebit en je gezondheid. Ben je toch even toe aan een oppepper? Dan hebben we bij Fitlifestyle Angelique gezonde, verantwoorde energydrink.

Gezonde energydrinkFab X Active Boost: de gezonde energydrink

De Fab X Active Boost is het alternatief voor de energydrink die vol suikers, cafeïne en taurine zit. Dit energiedrankje bevat verschillende vitaminen, mineralen en aminozuren. Vitaminen zorgen voor het goed functioneren van het lichaam, mineralen zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en aminozuren zijn de bouwstenen van de proteïnen. Deze natuurlijke stoffen geven je lichaam de boost die het nodig heeft, zonder de nadelige effecten van een normale energydrink. De Fab X Active Boost is afkomstig van Forever Living. Dit bedrijf gebruikt al 40 jaar lang de beste natuurlijke, pure producten die een toevoeging zijn aan de dagelijkse voeding.

 

Fab Active Boost: de natuurlijke energydrink

De Fab Active Boost bevat een samengestelde mix aan vitamines en adaptogene kruiden. Dit zijn kruiden die zorgen voor meer balans in het lichaam en het lichaam meer energie geven bij vermoeidheid. De werking wordt langere tijd gevoeld, waardoor de Fab Active Boost je motor de hele dag laat draaien op een natuurlijke, verantwoorde manier. Ook deze energydrink is afkomstig van Forever Living en dus een gezonde, verantwoorde keuze om je lichaam een extra boost te geven.

 

Ga voor gezonde energydrink

Hoe fit je ook bent, soms is je lichaam nu eenmaal vermoeid en heb je gewoon even een oppepper nodig. Wil je het lichaam een tijdelijke boost geven, zonder de nadelige schadelijke gevolgen van een normale energydrink? Fitlifestyle Angelique heeft het gezonde alternatief dat een uitstekende toevoeging is aan de dagelijkse voeding.