Heb jij je voorgenomen om een gezondere leefstijl te hanteren, maar weet je niet zo goed wat nou echt gezond is? Wil jij graag een aantal kilo’s afvallen die er ook echt afblijven? Ben je een fanatieke sporter en kun je nog wel wat begeleiding gebruiken? Of wil je graag een coach die jou helpt bij het vinden van een goede balans tussen sport en voeding? Neem dan even contact met mij op, ik help je graag!

Forever producten

Ik werk uitsluitend met de producten van Forever. Dit merk richt zich op de gezondheid en welzijn van mensen. Het bedrijf is al 35 jaar lang op zoek naar de beste natuurlijke bronnen voor de gezondheid en schoonheid. Forever streeft naar kwaliteit en puurheid. Gezonde, pure producten die een echte toevoeging zijn aan je dagelijkse voeding.

Voedingssupplementen

Laat ik allereerst voorop stellen dat voedingssupplementen geen vervanging mogen zijn van je dagelijkse gezonde, gevarieerde en verse voeding. Echter zijn voedingssupplementen wel een waardevolle toevoeging aan je gezonde levensstijl. Doordat de producten van Forever natuurlijk en puur zijn, zijn ze de perfecte toevoeging om je nog beter te voelen, lichamelijk en geestelijk.

Voeding en sport

Zoals ik al even benoemde kun je niet op alleen voedingssupplementen leven, daarom zijn voeding en lichamelijke inspanning nog steeds het belangrijkste bij het hanteren van een gezonde levensstijl. Als voedingsdeskundige help ik jou bij het samenstellen van een voedingsschema, sportschema en stuur ik je recepten. Daarnaast stel ik me op als een persoonlijke coach, kan ik jou motiveren en stimuleren om deze leefstijl aan te houden. En lukt het een keer niet? Bel me op en ik help je er doorheen. Morgen weer een nieuwe dag om het beste uit jezelf te halen!

Gratis consult aanvragen?

Heb je nog vragen of wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis consult aan! Laten we even kennis met elkaar maken en bespreken wat ik voor jou kan betekenen. We kijken naar je huidige voedingspatroon, de dingen waar je tegenaan loopt en je wensen voor de toekomst. Start vandaag nog met het begin van je nieuwe levensstijl!

Online consult

Wil jij blijvend gewichtsverlies in 10 weken en online ondersteuning van een voedingsdeskundige? Bij mij kun je ook terecht voor online consulten.

  • Een gratis kennismakingsgesprek via Skype, FaceTime of telefoon
  • We starten met een intake inclusief meten en wegen op afstand
  • Het bespreken van het behandelplan en de vervolgconsulten vinden online plaats, via het kanaal wat jij het handigst vindt, zoals telefoon, Skype of FaceTime.
  • Als je tussendoor vragen hebt, kun je die altijd stellen via de mail of WhatsApp
  • Je raakt structureel je overgewicht kwijt met gewoon gezond en lekker eten
  • En je krijgt praktische tips waardoor je een gezonde leefstijl eenvoudig kun volhouden