Na mijn laatste dieet ben ik nog zwaarder dan ervoor. Ik begrijp er niets van… Ik heb de hele dag honger, snoep niet en val niet af….Herkent u deze uitspraken? Bij veel mensen die een dieet volgen gebeurt het bovenstaande scenario. Maandenlang (te)weinig eten, vechten tegen de honger, dingen eten die u niet lekker vindt maar de resultaten laten op zich wachten en uiteindelijk verliest u de moed en voor u het weet bent u zwaarder dan voor het dieet begon. Onbegrijpelijk?

Verantwoord gezond afvallen hoeft niet moeilijk te zijn

Nee hoor, dit overkomt zoveel mensen en het wordt ook wel het jojo effect genoemd Verantwoord Gezond afvallen zonder dieet  10 kilo afvallen Op een gezonde manier afvallen met blijvend resultaat. Gezond afvallen door bewustwording van je levensstijl .  Het omschakelen naar een gezonde leefstijl is een proces waar maanden overheen gaan. Het lichaam moet zich aanpassen aan andere voeding, meer beweging en een ander ritme. Alleen dan kunt u blijvend succes verwachten en u zult merken dat u zich geleidelijk aan prettiger, sterker – kortom fit en gezond zult voelen.  Omdat het onmogelijk is een “standaard” pakket samen te stellen, er is immers geen persoon hetzelfde, vind ik het belangrijk dat we eerst eens gaan kijken wat uw wensen zijn en wat ik voor u kan betekenen.

Wij werken met een gezonde programma waar jij je slanke lichaam mee terug krijgt !

Daarom begint elke samenwerking met Fit Lifestyle-Angelique  steeds met een uitgebreid intake gesprek, waarna we gaan bespreken wat de mogelijkheden zijn en hoe we verder gaan.  Gezond afslanken zonder dieet .Stap voor stap met een persoonlijk plan van aanpak naar het gewenste gewicht . Het jojo-effect behoort definitief tot het einde .  Het beste gewichtsverlies programma Op deze site vind je veel informatie wat je verder kan helpen om je doel te bereiken .

Start vandaag nog aan je nieuwe avontuur

Bij Fit Lifestyle-Angelique  draait het om een goede gezondheid, voor de korte en de lange termijn. Bent u op zoek naar een snelle manier om af te vallen, een ‘crash’ dieet waarbij u niet hoeft na te denken? Dan bent u bij ons aan het verkeerde adres! Ons Programma biedt u een verantwoorde manier van gewichtsbeheersing .Kijk op onze  website