Ben jij bezig met het opbouwen van een gezonde levensstijl? Of heb je net het C9-programma opgestart en wil je verder werken aan je nieuwe manier van leven? Dan is het F15 pakket de ideale vervolgstap. Gebaseerd op jouw eigen niveau kun je werken aan een gezond en fit lichaam! Het F15 pakket is nu te bestellen via Fit Lifestyle Angelique.

F15 - Fitlifestyle AngeliqueCombinatie van sport en voeding

De F15 pakketten bestaan uit een aantal voedingssupplementen die op elkaar zijn afgestemd voor een optimale werking en een aantal passende trainingen. Dankzij deze combinatie van sport en voeding kan je jouw gezonde levensstijl verder ontwikkelen. De Forever producten voorzien je van 15 dagen en helpen je afvallen en stimuleren een gezond voedingspatroon. Afhankelijk van het niveau waar je op zit zullen de trainingen zwaarder worden en word je fitter en energieker. Het F15 pakket geeft je de tools om je eigen levensstijl te veranderen naar een gezondere variant.

Verschillende niveaus

De F15 pakketten bestaan uit drie verschillende varianten. Deze zijn gebaseerd op jouw instapniveau. We lopen ze een voor een voor je na:

F15 Beginner
De F15 beginner is speciaal voor mensen die begonnen zijn met het C9-programma of net zijn begonnen met sporten en een ander voedingspatroon ontwikkelen. Het pakket bevat dan ook een eenvoudig voedings- en supplementenprogramma en bijbehorende basis cardio-oefeningen en workouts.

F15 Intermediate

Het F15 Intermediate pakket kan perfect worden gebruikt als vervolg op het beginnerpakket, of als je al een tijdje bezig bent met gezond eten en leven, maar nog niet voldoende resultaat boekt. Het voedings- en supplementenprogramma is een stuk uitgebreider en het bevat onder meer aangepaste workouts, intervaltraining en FIT-yoga.

F15 Advanced

Een echt pakket voor de gevorderde en fanatieke sporter, die bewust omgaat met voeding. Het F15 Advanced pakket is er echt op gericht om prestaties naar een hoger niveau te tillen. Het bevat geavanceerde trainingen en gerichte oefeningen voor meer spierkracht en leert u nog beter uw voeding aan te passen op uw prestaties en lichaam.

Juiste begeleiding

Welk pakket je ook neemt, begeleiding en coaching zorgt ervoor dat je weet wat je doet en het traject goed doorloopt. Het kan je er ook doorheen slepen als het wat moeilijker wordt, zeker in de beginfase van de ontwikkeling van een gezonde levensstijl. Bij Fit Lifestyle Angelique krijg je waar nodig ook extra begeleiding in de vorm van advies en coaching tijdens de 15 dagen van het programma. Dankzij mijn ervaring als lifestylecoach gaan we er samen voor zorgen dat we jouw doelen behalen. Deze stellen we tijdens een intakegesprek voorafgaand aan het programma. Na afloop krijg je ook nog vervolgconsulten om je levensstijl te blijven ontwikkelen.

Jouw gezonde levensstijl ontwikkelen?

Wil jij ervoor zorgen dat je gezond en fit door het leven gaat? Dan is het belangrijk om een gezonde levensstijl te ontwikkelen en je voeding en sport te blijven aanpassen. Ongeacht hoe ervaren je al bent, het F15 pakket kan je hierbij helpen. Daarnaast help ik je als lifestylecoach door middel van voedingsadvies en coaching. Wil jij ermee aan de slag? Neem dan contact op dan bekijken we hoe we jouw doelen kunnen realiseren.