Forever Lite Ultra shake

Ben je al hard op weg om een gezonde levensstijl te creëren en om effectief, blijvend op gewicht te blijven? Dan past de Forever Lite Ultra shake perfect in het gewichtbeheersingsprogramma. Ze zijn er in de twee heerlijke smaken vanille en chocolade, ze zitten boordevol vitamines en mineralen en hebben een laag vetgehalte. Forever Lite Ultra helpt je op weg naar jouw streefgewicht!

Bereik je streefgewichtForever Lite Ultra Chocolate| Fitlifestyle Angelique

De Forever Lite Ultra shakes bevatten tal van vitamines, zoals de vitamines A, C, D en B. Ook zijn er onder meer de mineralen magnesium en calcium aan toegevoegd. De belangrijke voedingsstoffen bevatten 24 gram proteïne, geven je een langdurig verzadigd gevoel, hebben een laagvetgehalte en zijn tevens lactose- en glutenvrij. Zo helpen de shakes je op weg naar jouw ideale streefgewicht.

Breed inzetbare shakes

Drink de shake wanneer jij dat wilt. Het past goed in het ontbijt, bij het avondeten en na het sporten. Je maakt de shakes nog lekkerder door deze te combineren met je favoriete fruit. In een handomdraai maak je een heerlijke shake met bijvoorbeeld bosbessen, kersen of aardbeien. Zo creëer je een heerlijke en gezonde shake die weinig calorieën en veel voedingsstoffen bevat. Zo kun je jezelf dus lekker verwennen.

Bestel de Forever Lite Ultra

De Forever Lite Ultra shake is een smaakvolle proteïne shake vol vitamines en mineralen en met een laag vetgehalte. Zo zorgen deze shakes voor een effectieve gewichtsbeheersing. Probeer de smaken eens uit en ervaar de voordelen zelf. Ze zijn eenvoudig in de webshop te bestellen. Heb je een vraag over dit product of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem dan gerust contact op.