De basis van een gezonde levensstijl is natuurlijk een gezond voedingspatroon. Maar dankzij enkele voedingssupplementen kun je nog beter in je vel zitten. De Forever Aloë Vera Gel helpt jou om je lichamelijk en geestelijk beter te voelen. De rijke bron aan voedingsstoffen is bovendien erg goed voor je maag- en darmstelsel. Je kunt de Forever Aloë Vera Gel nu bestellen bij Fit Lifestyle – Angelique.

Forever Aloe Vera Gel

 

Gezonde voedingsstoffen

De Aloë Vera Gel van Forever bestaat uit 99,7% pure gel dat afkomstig is van het binnenblad van de aloë vera plant. Doordat er vrijwel geen stoffen zijn toegevoegd aan de gel krijg je alle voedingsstoffen in zijn puurste vorm binnen. De gel bestaat uit 200 verschillende bouwstoffen die je lichaam optimaal laten functioneren. De verschillende mineralen en vitaminen die in de gel zitten helpen je goed te voelen. Doordat de gel uit zoveel werkzame stoffen bestaat sluit dit uitstekend aan op een gezond voedingspatroon. Het draagt dan ook bij aan jouw gezondere levensstijl.

Werking van Aloë Vera

Aloë vera heeft talloze werkende bestandsdelen die goed zijn voor onder meer je spijsvertering, weerstand en energiepeil. Zo zorgt aloë vera voor een reiniging van je darmen. Het heeft een natuurlijke balans die zorgt voor de opname van bacteriën in je darmen. Daarnaast ondersteunt het je immuunsysteem waardoor je weerstand verbetert van het innemen van de gel. Bovendien zorgt dagelijkse inname van de Forever Aloë Vera Gel voor meer energie en een algemeen gevoel van welzijn. Je kan er dus weer vol tegenaan en genieten van iedere dag!

Inname Forever Aloë Vera Gel

De Forever Aloë Vera Gel is een gecertificeerd product van het International Aloe Science Council wat garantie geeft voor de puurheid en kwaliteit van de gel. Je kunt de onverdunde gel puur innemen maar je kunt hem ook mixen met water of pure vruchtensap. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid is 90 ml per dag voor een optimale werking.

Samen naar een gezondere levensstijl

Door de Forever Aloë Vera Gel te gebruiken als voedingssupplement naast je gezonde voeding kun je werken aan een gezondere levensstijl. Heb je hier nog moeite mee of wil je hier graag begeleiding bij? Dan help ik je graag als lifestyle coach om samen te werken aan jouw gezondere levensstijl. Neem gerust contact met me op dan kijken we hoe we jouw traject zo snel mogelijk in gang kunnen zetten.