Ben jij druk bezig met het opbouwen van een gezonde levensstijl? Dan kunnen de C9 en F15 producten je het ideale duwtje in de goede richting geven. Deze producten bieden je de optimale voorbereiding en vervolgstappen om jezelf weer energieker en fitter te voelen. Je kunt ze nu bestellen bij Fitlifestyle Angelique!

C9: de reset voor lichaam en geest

Het C9-pakket is een grote reset voor je lichaam en geest. Dit pakket is een cleaningprogramma dat negen dagen in beslag neemt. Tijdens deze periode word je stapje voor stapje klaargestoomd om aan een gezonder en fitter leven te beginnen. Je leert patronen veranderen en vanuit deze basis kun je beginnen met een gezondere versie van jezelf. Het C9-pakket bevat verschillende voedingssupplementen die op elkaar zijn afgestemd. De supplementen bevatten verschillende voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en vezels zodat je op een gezonde manier kunt afvallen.

F15: bouw je gezonde levensstijl uit

De F15-pakketten bestaan uit verschillende voedingssupplementen die op elkaar zijn afgestemd om jouw gezonde levensstijl verder te ontwikkelen. Dankzij de combinatie van sport en voeding helpen de F15-pakketten je bij het afvallen en stimuleren van een gezond voedingspatroon. Er zijn drie verschillende varianten, elk gebaseerd op een eigen instapniveau.

F15: beginner, intermediate, advanced

Het F15 beginner pakket is voor mensen die begonnen zijn met het C9-pakket of net zijn begonnen met sporten en een ander voedingspatroon willen ontwikkelen. Dit pakket bevat een eenvoudig voedings- en supplementenprogramma met basis cardio-oefeningen en workouts. Het F15 intermediate pakket is het vervolg op het beginnerpakket en kan worden gebruikt als je al een tijdje bezig bent met gezond eten en leven. Dit pakket geeft extra resultaat door het uitgebreidere voedings- en supplementenprogramma en bevat aangepaste workouts, intervaltraining en FIT-yoga. Het F15 advanced pakket is voor de gevorderde en fanatieke sporter die al bewust omgaat met voeding. Met geavanceerde trainingen en oefeningen worden de prestaties naar een nog hoger niveau getild.

Juiste begeleiding en advies

Welk pakket je ook kiest, begeleiding en advies zorgen ervoor dat je weet wat je doet en het traject goed doorloopt. Dit is zeker in de beginfase bij de ontwikkeling van een gezonde levensstijl van cruciaal belang. Met de juiste begeleiding van Fitlifestyle Angelique wordt het gehele traject optimaal ondersteund en worden zo jouw doelen op ieder niveau behaald. Wil je aan de slag om een gezonde levensstijl te ontwikkelen, te verbeteren en te behouden? Neem dan gerust contact op. Samen gaan we al jouw doelen realiseren.