In een tijd waarin er constant coronakilo’s bij lijken te komen, kunnen voedingssupplementen je helpen op je streefgewicht te blijven. Of toe te werken naar je ideale gewicht. Maar de supplementen van Fitlifestyle Angelique zijn ook perfect om in shape te blijven met de juiste balans van vitamines en mineralen. Regelmatig voegen we weer nieuwe toe aan ons assortiment. We introduceren ze hier aan je!

Drinken en shaken

Er zijn veel verschillende manieren waarop je de supplementen van Forever Living kunt innemen. Bij verschillende maaltijden kan je de producten op je eigen manier aan jouw voedingspatroon toevoegen. Nu kan je jouw favoriete gezonde drankjes ook onderweg shaken in de meeneembare Forever Shaker!  Onderweg naar de sportschool bijvoorbeeld. Zo zijn er ineens veel meer momenten waarop je de dag fris kan starten metshakeszoals die van Forever Light Ultra.

Softgel tussendoor

Je vitaminerijke voedingssupplement kan je natuurlijk ook alssoftgel tussendoor bij je ontbijt, lunch of avondeten nemen. Deze kleine vitamineballetjes zijn simpel in te nemen met een glaasje water of je favoriete gezonde drankje of shake. Elke softgel is weer goed voor een andere vitale functie van je lichaam. Met de nieuwe van Forever Living kan je er weer een hele dag tegenaan. Forever Move kan je bijvoorbeeld helpen als je op een actieve manier de coronakilo’s te lijf gaat. Met eierschaal membraan en curcumine als hoofdingrediënten, vermindert het de spanning in je spieren en gewrichten. Ook voor je algemene vitaliteit zijn de nieuwe supplementen perfect. Zo kan je bij Fitlifestyle Angelique nu ook Forever Vision bestellen, die met vitamine A je ogen gezond houdt. En met Forever Focus kan je ook voor een betere concentratie bij ons terecht.

Pakket vol afvalhulp

Voor een extra steuntje in de rug bij het afvallen, hebben we bij Fitlifestyle Angelique ook verschillende pakketten die je helpen bij het afvallen. Hier bieden we ook altijd een speciale begeleiding bij aan met verschillende consults en gesprekken. In één pakket zitten meerdere voedingssupplementen die jou gaan helpen met afvallen en het aannemen van een gezonde leefstijl. Door shakes, softgels en vitaminedrankjes met elkaar af te wisselen, krijg je iedere dag hernieuwde energie. Met een Combi-deal met de F15 en C9-pakketten zelfs voor een langere periode!

Hulp nodig bij afvallen?

Heb jij ook hulp nodig bij afvallen in coronatijd? Kom dan snel in contact met Fitlifestyle Angelique! Wij bieden niet alleen de beste voedingssupplementen voor een vitale leefstijl; we ondersteunen je ook in je afvalproces met de beste producten en consults. Hoe kunnen wij jou helpen?