Juist in deze tijd denken mensen meer aan hun persoonlijke hygiëne. Daarom is bacteriedodende handgel onmisbaar in ieder huishouden. Om jou en jouw gezin te beschermen tegen viezigheid en ziekte, hebben we bij Fitlifestyle Angelique de efficiënte Forever Hand Cleanser in ons assortiment opgenomen.

Doodt bacteriën snel

De Hand Cleanser van Forever Living werkt heel effectief en is makkelijk te gebruiken voor ieder gezinslid. Deze gel droogt namelijk snel en is niet plakkerig. Ook kan je het snel aanbrengen zonder water en zeep te hoeven gebruiken. Wanneer je met de kinderen, vrienden, je partner of alleen onderweg bent kan je de Cleanser dus snel tussendoor gebruiken als je onderweg bent. Zonder moeite. Daarnaast doet de gel haar werk goed: bacteriën doden. Omdat er in één flesje 70 procent alcohol zit, zijn je handen snel weer schoon en kan je bijvoorbeeld veilig je mondkapje op- en afzetten.

Hydraterende aloë vera

Een ander groot voordeel: het ruikt heerlijk. Want ondanks de grote hoeveelheid alcohol die er in een flesje zit, ruikt de gel volledig naar frisse citrus. Ook zit er naast bacteriedodende stoffen ook aloë vera in, wat voorkomt dat je handen droog worden. Door de hydraterende en gezondheidsversterkende krachten van deze plant wordt je huid gevoed met vitamines en mineralen. Daardoor kan je de Hand Cleanser ook vaker op een dag gebruiken. Ideaal in deze coronatijd, zeker als je op pad moet.

Gezonde handen

Het gebruik van de Hand Cleanser is ook heel simpel. Je knijpt gemakkelijk een klein druppeltje gel uit de fles, waarna je het voor ongeveer 30 seconden over je handen heen wrijft. Wanneer je handen droog zijn, is de gel volledig in je huid getrokken. Je kan de Cleanser ook aanbrengen op een doekje, en dan daarmee je handen schoonvegen. Zo krijg je, onderweg én thuis, een extra schoon gevoel. Juist door dit gebruiksgemak is de handgel geschikt voor iedereen in je huishouden. En omdat er naast alcohol ook water, aloë vera en verzorgende glycerine in zitten, maakt het de huid van hun handen ook gezonder.

Hygiënische producten kopen

Bij Fitlifestyle Angelique vinden we je gezondheid en hygiëne enorm belangrijk. Daarom verkopen we niet alleen desinfecterende handgel, maar ook voedingssupplementen die bijdragen aan de gezondheid van je lichaam. Een gezonde leefstijl is enorm belangrijk, zeker nu. Daarnaast bieden we jou met onze consults de handvatten om een gezonder te leven. Het is eerste consult is altijd vrijblijvend en gratis! Neem contact met ons op en kom erachter hoe jij gezonder en hygiënischer gaat leven.