Het jaar 2021 is in volle vaart begonnen. Waar je in januari nog vol goede moed startte met goede voornemens voor het nieuwe jaar, schrik je toch van de datum op de kalender: april. Maar je loopt nog altijd op schema. Het is namelijk nooit te laat om te beginnen met het cleansing-programma van Forever Clean 9 FIT. De producten uit dit programma zorgen voor een volledige reiniging van binnenuit. Een frisse herstart voor je lichaam!

Slechte stoffen

Zonder dat we het doorhebben krijgen we allemaal stoffen binnen die slecht voor ons zijn. In onze voeding, schoonheidsproducten en plastic voorwerp zit van alles dat niet goed voor ons is. Hier raakt ons lichaam gestresst van. Zo wordt het moeilijker om vet af te breken. Gelukkig zijn er genoeg manieren om je lichaam te ontgiften, detoxen of cleansen. Het is maar net hoe je het wil noemen.

Ontgiften

Als je net begint met het ontgiften van je lichaam, moet je oppassen dat je niet meteen te ver gaat. Als je ineens stopt met bepaalde voeding eten, kan dit leiden tot vitaminetekort of een gespannen reactie van je onvoorbereide lichaam. Dan ga jij je juist vervelender voelen, en het is al helemaal niet gezond. Daarom raden we je aan niet zomaar te beginnen met ontgiften. Met begeleiding kom je al een heel stuk verder en weet je hoe je jouw lichaam reinigt op een verantwoorde manier.

Forever Lite Ultra Vanille | Fitlifestyle AngeliqueVast voedingsschema met C9

Naast coaching heb je ook al veel aan een vast voedingsschema. De pakketten van Forever Living bieden je niet alleen een schema met recepten, maar bevatten ook voedingsmiddelen die je meer kracht geven. Het C9-pakket is voor starters een goed begin van het ontgiftingsproces. Je kunt bijvoorbeeld je dag starten door het drinken van vitaminerijke drankjes als Aloë Vera Gel. Ook kan je de hele dag door detoxen met de vitamine B12-rijke shakes in verschillende smaken, waaronder vanille en chocola. De Sticks van Forever Fiber ondersteunen juist je spijsvertering, waardoor je vervelende hongergevoel vermindert. Ook de verschillende tabletten en softgels in het pakket ondersteunen je lichaam. Forever Therm geeft je bijvoorbeeld een vitamineboost van B6, B12 en C.

Coaching

Het programma duurt negen dagen. Maar als je daarna nog verder wil gaan met de cleansing, kan dit op den duur steeds zelfstandiger. Toch raden we altijd aan adviezen en consults aan te nemen. Bij Fitlifestyle Angelique kan je voor, tijdens en na het gebruik van je pakket kan je adviezen inwinnen van onze lifestyle-coaches die ervaring hebben met detoxen. Ben je daarin geïnteresseerd? Kom dan snel met ze in contact en start je nieuwe gezonde leefstijl nu!