Heb je moeite met afvallen? Soms is dat niet zo verwonderlijk. Afvallen kost tijd, aandacht, energie, wat discipline en soms ook een beetje extra geld. Als één van deze factoren even niet mee zit kan afvallen moeilijk zijn. Gelukkig biedt Fitlifestyle Angelique alle handvatten die nodig zijn om succesvol af te vallen en belangrijker nog: op streefgewicht te blijven! Zonder het bekende jojo-effect gaan we samen de strijd tegen de overtallige kilo’s aan. Benieuwd hoe?

Stel een plan op

Moeite met afvallenHoeveel zou je willen afvallen en in welk tijdbestek? Duidelijke doelen stellen is enorm belangrijk om effectief af te kunnen vallen. Daar hoort een gedegen plan bij. Dit plan helpt je omgaan met je eetgedrag en zorgt voor meer motivatie waardoor je niet zo snel gaat stoppen. Je kunt alleen efficiënt afvallen als je van je eigen eetpatroon bewust bent. Daarom stellen we samen met jou een persoonlijk eetplan op en houd je een logboek bij om te achterhalen welke punten goed gaan en waar je tegenaan loopt. Zo kun je leren omgaan met moeilijke situaties en doorpakken op de goede punten. Geen angst, je krijgt geen raar puntendieet of iets dergelijks. Je gaat lekker eten en toch afvallen, zodat het jojo-effect en hongergevoel vermeden worden. Hiervoor sturen we je heel veel recepten die nauwelijks impact hebben voor de rest van het gezin. Dat is pas effectief!

Sporten

Om af te kunnen vallen zul je jezelf toch echt in het zweet moeten werken. Gezond eten en voldoende beweging gaan hand in hand. Hier moet een juiste balans in gevonden worden. Om je hiermee een handje te helpen hebben we het F-15 pakket, dat zowel verkrijgbaar is voor beginnend, gemiddeld en gevorderd niveau. De pakketten bestaan uit voedingssupplementen die op elkaar zijn afgestemd voor een optimale werking en een aantal passende trainingen. Zo kun je een gezonde levensstijl ontwikkelen. Afhankelijk van het niveau waarop je zit zullen de trainingen zwaarder worden en word je energieker en fitter. Het beginnerpakket bevat basis cardio-oefeningen en workouts die je eenvoudig thuis op een matje kunt doen.

Motivatie

Fitlifestyle Angelique is niet alleen een voedingsdeskundige, maar ook een persoonlijke coach. Zit een van de bovengenoemde factoren even tegen? Wij kunnen je motiveren en stimuleren om deze leefstijl aan te houden. Lukt het een keer niet? Bel ons dan gerust op en we slepen je er doorheen.

Moeite met afvallen?

Heb je moeite met afvallen maar wil je wel graag de strijd tegen de kilo’s aangaan? We leren je bewust om te gaan met voeding en gaan op zoek naar de balans tussen lekker eten, sporten en afvallen. Kom je op gratis consult? Dan kunnen we even kennis maken en bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. We kijken naar je huidige voedingspatroon, de dingen waar je tegenaan loopt en je wensen voor de toekomst. Heb je vragen? Neem dan gerust even contact op.