Ben jij vol goede moed begonnen met jouw strijd tegen de overtollige kilo’s, maar wordt het steeds moeilijker om vol te houden of heb je last van het welbekende jojo-effect? Dat is helemaal niet vreemd, het is immers heel lastig om in je eentje zonder hulp zo’n prestatie te leveren. Daarom kun je bij Fitlifestyle Angelique terecht om samen een succes te maken van jouw gezondere en fittere levensstijl.

Over het dode punt heenSuccesvol afvallen met coach

Op eigen kracht naar je streefgewicht toe werken is zwaar, maar daar op blijven is nog zwaarder. Zonder enige vorm van hulp is dit voor velen een onmogelijke opgave. Daarom help ik je als jouw persoonlijke coach over het dode punt heen als je het even niet meer ziet zitten en neigt terug te vallen. Zo behalen we niet alleen je streefgewicht, maar behouden we dit ook. Zo heb je altijd die stok achter de deur die je helpt als het even wat moeilijker gaat.

Coaching en begeleiding

Het begeleidingstraject naar een gezonder gewicht staat met de twee belangrijkste pijlers op het gebied van afvallen: voeding en bewegen. Zo krijg je een voedingsschema waarbij we kijken naar jouw specifieke benodigdheden. Hierop baseren we een verantwoord en gebalanceerd voedingsschema dat jou helpt gezonder te eten. Daarbij stimuleren we ook tot bewegen met trainingsschema’s. Je krijgt niet alleen de schema’s aangereikt, maar wordt ook gecoacht met tips om je nieuwe levensstijl vol te houden.

Consult op maat

Weet je niet waar je moet beginnen? Heb je geen idee wat voor trainingen bij jouw doelstelling passen of heb je moeite met gevarieerd en gezond eten? Dan kan een consult jou op weg helpen. We bespreken samen jouw doelen en de weg ernaartoe. Zo creëren we een plan op maat dat jou ondersteunt met het omzetten van je levensstijl naar een gezondere variant. Na het consult ben ik uiteraard altijd beschikbaar om je te helpen, want samen zorgen we ervoor dat we jouw doelen halen en je op een succesvolle en gezonde manier bezig bent met afvallen.

Begin jouw begeleidingstraject nu

Wil jij ook hulp bij het afvallen? Start dan direct met jouw begeleidingstraject met coaching van een personal lifestyle coach en vraag een gratis consult aan. Samen maken we de start naar een gezondere versie van jezelf. Neem contact op en begin met succesvol afvallen.