Wil jij graag afvallen maar weet je niet goed hoe te beginnen? Of heb je het al vaker geprobeerd maar lukt het niet om het vast te houden en blijf je vechten tegen de extra kilo’s? Dan kun je bij Fitlifestyle Angelique onder begeleiding afvallen en behalen we samen de beste resultaten. Samen zorgen we ervoor dat jij weer gezond en fit door het leven kan!

Kennismaken en doelen stellen

Afvallen onder begeleiding is een manier om gericht te werken aan jouw ultieme doel. Maar hoeveel wil je afvallen en waarom is dat voor jou belangrijk? Om dat te weten te komen beginnen we altijd met een consult om kennis te maken en te bekijken wat ik voor jou kan betekenen. Samen stellen we doelen op waar we aan kunnen gaan werken. Misschien weet je al goed waar je aan wilt werken of misschien weet je niet goed hoe je deze concreet kan maken. Tijdens de kennismaking zetten we de eerste stap in jouw nieuwe manier van gezond leven.

Opstellen van schema’sAfvallen onder begeleiding

Als we weten waar we naartoe gaan werken is het belangrijk om te kijken hoe je dit gaat bereiken. Hiervoor zijn twee dingen ontzettend belangrijk: voeding en bewegen. Je moet lekker kunnen blijven eten maar op een verantwoorde manier omgaan met je voeding en je moet voldoende sporten. Daarom stellen we voedingsschema’s en sportschema’s  op zodat je weet waar je mee aan de slag moet en hoe je dit kunt bereiken. Zo heb je een richtlijn om je gezonde levensstijl op te zetten.

Extra voedingssupplementen

Als aanvulling op de schema’s kan het ook helpen om voedingssupplementen te gebruiken. Deze speciale producten zijn erop gericht je te ondersteunen bij het opbouwen van een gezonde levensstijl en helpen je gezond en fit te  blijven. Deze supplementen kunnen we toevoegen aan jouw begeleidingsproces en zijn bij Fitlifestyle Angelique verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om een samengesteld pakket af te nemen met daarin een combinatie van schema’s en voedingssupplementen om vol aan de slag te gaan met een gezondere versie van jezelf.

Motivatie en stimulatie

Het is heel logisch als je het af en toe lastig hebt om alles vol te houden of om je ertoe te zetten om weer te gaan sporten of niet in de verleiding van ongezonde dingen te vallen. Daarom krijg je gedurende het traject ook motivatie en stimulatie van mij als je persoonlijke coach. Ik help je graag wanneer je hier behoefte aan hebt.

Samen het beste resultaat behalen?

Wil jij graag afvallen en echt resultaat boeken op je weg naar een gezondere levensstijl? Dan help ik graag samen met het behalen van het beste resultaat voor jou. Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact opnemen. Dan bekijken we wat ik voor je kan betekenen.