Aanvullende supplementen voor sporters

Als je veel sport en beweegt kunnen aanvullende supplementen voor, tijdens en na het sportenerg zinvol zijn om de sportprestatie te verbeteren en het lichaam goed te onderhouden. Bij Fitlifestyle Angelique koop je verschillende producten die een aanvulling zijn voor het lichaam en die je veilig kunt gebruiken. Je leest er hier meer over.

Energydrinks, maar dan gezond!

Kan je lichaam wel een oppepper gebruiken, maar wil je niet te maken krijgen met de schadelijke gevolgen van energydrinks? Dan hebben wij een gezonde, verantwoorde energydrink. De Fab X Active Boost zit niet vol suikers, cafeïne en taurine maar bevat verschillende vitaminen, mineralen en aminozuren. De ingrediënten zorgen voor het goed functioneren van het lichaam, bevatten bouwstenen voor proteïnen en de natuurlijke suikers geven je lichaam de boost die het nodig heeft. De Fab Active Boost bevat naast vitamines ook adaptogene kruiden. Dit zijn kruiden die zorgen voor meer balans in het lichaam en het lichaam meer energie geven bij vermoeidheid. Beide energydrinks zijn afkomstig van Forever Living en dus een gezonde, verantwoorde keuze om je lichaam een extra boost te geven.

Stimuleer de gezonde levensstijl met voedingssupplementen

Wil je een grote stap zetten om 100% fit te worden? Het F15-pakket is een combinatie van sport en voeding. Het pakket bestaat uit voedingssupplementen die op elkaar zijn afgestemd voor een optimale werking en een aantal passende trainingen. Afhankelijk van het niveau waar je op zit zullen de trainingen zwaarder worden en word je fitter en energieker. Met basis cardio-oefeningen en workouts, intervaltraining, FIT-yoga en gerichte oefeningen voor meer spierkracht sluiten voeding en sport naadloos op elkaar aan om je weer fit te maken en te houden.

Lotion voor vermoeide spieren

Tijdens het sporten verliest het lichaam mineralen en vitamines. Ook kunnen spieren vermoeid en gevoelig aanvoelen. Het is dus belangrijk om de huid na het sporten goed te voeden en de spieren te kalmeren. Hiervoor gebruik je de Aloë Heat Lotion. De verwarmende bestanddelen in de lotion zorgen voor een verlichtende werking op de spieren en de aloë vera, menthol en eucalyptusolie verzorgen de huid intensief. Hierdoor is de Aloë Heat Lotion een tube die niet in de sporttas mag ontbreken!

Geef het lichaam de zorg die het nodig heeft

Sport en beweeg je veel? Geef het lichaam dan de zorg die het nodig heeft. Geef je lichaam een extra boost voor betere prestaties, gebruik voedingssupplementen als aanvulling op je dagelijkse voeding en verzorg de huid en spieren zorgvuldig na een goede work-out. Je kunt de producten eenvoudig bestellen in de webshop. Heb je een vraag over een product of kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.