Samen het ideale gewicht bereiken en behouden

Je hebt het vast wel eens als goed voornemen gehad: afvallen. Een paar weken lang zette je alles op alles om een paar kilo kwijt te raken. Dat lukte wel, maar vol te houden was het niet. De kilo’s kwamen er geleidelijk weer aan en nu ben je terug bij af. Dit jojo-effect is heel herkenbaar. Lifestyle coach Angelique helpt je aan een gezondere leefstijl die wél vol te houden is. Samen gaan we aan de slag om het ideale gewicht te bereiken, en belangrijker nog, te behouden!

De juiste voeding

Veel mensen kunnen zich niet meer volledig herinneren wat zij de vorige dag hebben gegeten. Eten gaat vaak onbewust en uit gewoonte. Om efficiënt af te kunnen vallen zonder jojo-effect is het dus belangrijk om bewustwording te creëren voor je eetpatroon. Een logboek kan hier al enorm bij helpen. Door te noteren wat je dagelijks eet en waarom je dit eet, kun je voor jezelf bijhouden waar goede punten liggen en tegen welke moeilijke situaties je aanloopt. Hier kan op bijgestuurd worden met juiste voeding. Door op een aantal punten te letten kun je afslanken zonder honger te hebben en zonder te maken te hebben met het jojo-effect.

Lichamelijke beweging 

Afvallen gaat altijd gepaard met bewegen. Een gezonde leefstijl wordt dan ook gecreëerd door de juiste combinatie van voeding en sport. Een perfecte manier om dit te doen is met behulp van het F15-pakket. Dit pakket voor thuis bestaat uit voedingssupplementen die op elkaar zijn afgestemd voor een optimale werking.

Daarnaast zitten er, afhankelijk van het niveau waarop je zit, trainingen in het pakket. Met diverse basis cardio-oefeningen, workouts, intervaltraining, FIT-yoga en gerichte oefeningen voor meer spierkracht kun je zo voeding en sport naadloos op elkaar aan laten sluiten. Zo kun je jezelf lichamelijk fit maken en bovendien houden.

Persoonlijke begeleiding

Afvallen en op streefgewicht blijven is vaak onbegonnen werk op eigen kracht. De meesten weten vaak niet waar ze precies moeten beginnen en beginnen dan maar ergens. Fitlifestyle Angelique helpt je bij het opstellen van een verantwoord en gebalanceerd voedingsschema. Als persoonlijke coach word je gemotiveerd en gestimuleerd om deze levensstijl aan te houden. Begeleiding en coaching zorgen ervoor dat je weet wat je doet en het traject goed doorloopt. Je krijgt praktische tips waardoor je een gezonde leefstijl eenvoudig kunt volhouden. Kom je er tussendoor even niet aan uit? Dan kun je altijd vragen stellen via de mail of WhatsApp. Zo zorgen we er samen voor dat je het overgewicht structureel kwijtraakt met voldoende sport en gewoon gezond en lekker eten.

Gratis consult aanvragen?

Ben je het jojo-effect meer dan zat en wil je structureel op streefgewicht blijven? Vraag dan een gratis consult aan. We maken kennis met elkaar en bespreken al jouw doelen. We kijken naar je huidige voedingspatroon, de dingen waar je tegenaan loopt en je wensen voor de toekomst. Start vandaag nog met het begin van je nieuwe leefstijl door contact op te nemen.