Heb jij al verschillende soorten diëten geprobeerd, maar nog geen resultaat behaald? Dan kan ik je helpen als lifestylecoach! Ik heb al honderden mensen geholpen om af te vallen met succes. Zij weten nu dat het mogelijk is om af te slanken op een gemakkelijke manier, zonder honger te hebben en zonder te maken te hebben met het jojo-effect. Veel mensen denken dat je hiervoor stukken minder moet eten om resultaat te behalen. Echter laat ik je met mijn kennis en ervaring binnen dit vakgebied zien hoe je het beste kunt afslanken. Lees snel verder voor mijn tips!
 

  1. Drink water

Drink je vaak frisdrank of andere fruitsappen? Probeer deze te vervangen door water en je zult binnen een maand verschil zien! Water zorgt voor voldoende vocht in je lichaam. Daarom is het verstandig om dagelijks ongeveer 1,5 liter water te drinken. In frisdrank en vitaminewater zitten heel veel suikers in dan je denkt. Wil je toch een extra smaak proeven? Gooi dan eens wat fruit, zoals aardbei, citroen of limoen in je flesje. Je zult binnen no-time verschil zien!
 

  1. Snacks vervangen

Eet je vaak snacks, snoep of andere tussendoortjes? Ik weet dat dit een valkuil is voor velen onder ons, maar probeer geen snacks te consumeren. Heb je erg trek? Zorg er dan voor dat je eerst een groot glas water drinkt en daarna een stuk fruit of groente eet. Vervang snacks door gezonde tussendoortjes, zoals noten en fruit.
 
Afslanken op een makkelijke manier, zonder hongergevoel en jojo-effect

  1. Doelen opstellen

Stel voordat je begint met afvallen doelen voor jezelf op. Op deze manier kun je tussentijds zien of je een bepaald doel hebt behaald. Zo kun je jezelf pushen om door te gaan en raak je gemotiveerd om door te gaan.
 

  1. Bewust eten

Zorg ervoor dat je weet hoe veel porties je per dag eet en wat je eet. Dit betekent dat je niet voor de televisie moet gaan eten, maar gewoon in de keuken zonder extra prikkels. Wanneer je wordt geprikkeld, weten je brein niet of je al voldoende hebt gegeten. Dan krijg je het gevoel alsof je nog niet vol zit en blijf je dus dooreten. Vermijd het eten voor de televisie of laptop en eet bewust.
 

Hulp nodig?

Wil jij één van mijn klanten worden die ook op een gemakkelijke manier kan afslanken? Neem dan gerust contact met mij op. Ik zorg ervoor dat jij je houdt aan een gezonde levensstijl, zodat je binnen no-time verandering zult zien.