Sporten is gezond, dat weten we allemaal. Het creëert een gezonde levensstijl en zorgt tevens voor een stralende huid. Tenminste, als je goed voor de huid zorgt. Tijdens het sporten verliest het lichaam mineralen en vitamines. Een langdurig gebrek ervan kan leiden tot beschadigde huidcellen. Daarom zijn huidproducten die de huid voeden met vitamines en mineralen belangrijk voor sporters. Fitlifestyle Angelique heeft de ideale producten voor je, zodat je het hele lichaam gezond kunt houden!

aloe cooling lotion

Aloë MSM Gel: voor gevoelige spieren en gewrichten

Ben je flink in beweging geweest en heb je zodoende last van gevoelige spieren en gewrichten? Op die momenten geeft Aloë MSM Gel verlichting. Het kalmeert en geeft snel een ontspannen gevoel. De unieke combinatie van aloë vera en MSM (een organische zwavelverbinding) helpt weefsel soepel, elastisch en stevig te houden. De gel is dus een absolute aanrader voor als je vaak in beweging bent.

Aloë Propolis Crème: voor de droge huid

Sport je vaak buiten? Door het zweet en de wind krijg je al snel last van ruwe, droge en schrale plekjes. De Aloë Propolis Creme biedt verzachting en ondersteunt de huid optimaal. De sterke mix van aloë vera, bijenpropolis, kamille extracten en vitaminen A en E laten de huid weer zacht aanvoelen. Zeker in het najaar en in de winter mag de tube niet ontbreken in je sporttas!

Huidverzorging bij Fit Lifestyle Angelique

Met de juiste balans in voeding en sport kun je al snel goed voor het lichaam zorgen, maar vergeet niet om ook de huid goed te verzorgen. Sport of beweeg je veel? Houd dan de vitaminen en mineralen op peil door de huid regelmatig met de huidverzorgingsproducten te voeden. Je kunt ze heel eenvoudig kopen in de webshop en geven maandenlang plezier. Heb je vragen over deze producten of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag.