Heb je er ooit al aan gedacht om te zorgen voor je innerlijke gezondheid? Dan is het combipakket met Aloë Vera Gel en de sticks van ARGI+ een uitkomst voor je! Deze gezonde drankjes van Forever Living laten je er beter uitzien en je gezonder voelen. Dit unieke tripack bestaat uit drie pakjes met Aloë Vera Gel, aangevuld met drie sticks ARGI+, die je makkelijk kan toevoegen aan je vitale drankje. Je kunt dit pakket nu bestellen bij Fitlifestyle Angelique.

Op je gezondheid!

De combinatie van deze Aloë Vera-dranken met de vitaminesticks zorgt ervoor dat je fit aan je dag kan beginnen. De frisse Aloë Vera Gel bestaat voor 99,7 procent uit pure aloë vera. De gel van deze wonderplant is aangevuld met vitamine C en bevat geen suiker en conserveermiddelen. De natuurlijke kracht van de aloë vera geeft je elke ochtend een nieuwe boost om fris aan je dag te beginnen!

Recht uit de zon

De aloë vera die we gebruiken voor onze Forever Living-dranken krijgt alle kans om te groeien in de zon. Ze groeien op zonrijke akkers in Texas en de Dominicaanse Republiek. Daar krijgen ze alle aandacht, voeding, zonlicht en water die de aloë vera-plant nodig heeft om uit te groeien tot de energierijke plant die we nodig hebben voor de gel.

Forever Aloe Vera Gel Mini

Versterken

Zeker als je een sportief en beweeglijk leven leidt, past dit pakket perfect bij jou. Je energielevel gaat meteen omhoog na het drinken van de helende Aloë Vera Gel. Met de poedersticks van ARGI+ erbij zijn de aloë vera-dranken een echte aanvulling op je gezonde voeding. Omdat in het poeder van de ARGI+-sticks de vitamines B6, B9, B12 en D en C zitten, zorgt het voor een extra fitte start van je dag wanneer je het in de ochtend mixt met de Aloë Vera Gel.

Gebruik

Je kan de Aloë Vera Gel met vitaminerijke ARGI+-sticks meerdere keren per dag drinken. Het is essentieel bij de start van je dag in combinatie met een gezond ontbijt. Omdat je deze drank vol energie driemaal per dag mag drinken, kan je ook nog tijdens de lunch en het avondeten een glas inschenken. Dankzij de vitamines in de verschillende producten van dit pakket blijf je de hele dag fit. De vitamine C in ARGI+ ondersteunt je bijvoorbeeld als je zwaar gesport hebt.

Geen gluten

Dit combipakket heeft ook nog een ander voordeel: alle dranken die erin zitten zijn glutenvrij. Zo kan je zorgeloos genieten van de Aloë Vera Gel met ARGI+. Wel moet je opletten als je zwanger bent of zwanger wil worden: in dat geval kan je beter even wachten voordat je aan deze producten begint.

Profiteer direct

Deze dranken met heerlijke frisse fruitsmaak zijn een perfecte aanvulling op je dag. Een gezonde levensstijl is daarbij belangrijk. Deze producten geven je vooral energie als je regelmatig beweegt en gezond eet. Wil je meer focus in je leven op een gezonde leefstijl? Bij Fitlifestyle Angelique ben je altijd welkom voor een consult! Neem nu contact met me op, dan spreken we elkaar snel!