Er wordt nogal wat van je verlangd: binnen blijven, zoveel mogelijk thuis werken, en ondertussen worden veel evenementen afgelast. Veel mensen zoeken dan hun toevlucht in eten, merken we bij Fitlifestyle Angelique. Maar hoe komt u weer van die coronakilo’s af? De Clean 9 Fit-producten van Forever Living helpen je hierbij!

gewicht verliezen in coronatijd

Clean 9 Fit voor een fitte lifestyle

Fitlifestyle Angelique wil graag jouw sleutel zijn tot gewichtsverlies. Het belangrijkst is dat je zelf kunt blijven eten wat je lekker vindt en tegelijk toch afvalt. Met de producten van Clean 9 Fit geef je jezelf een duwtje in de rug met een programma dat aansluit bij jouw gezonde voornemens. In kleine stappen veranderen jouw gewoontes, zodat je ook vanuit huis makkelijk af kunt vallen. Ook je gewicht op peil houden wordt simpel.

Alles op elkaar afgestemd

De producten uit het C9 Fit-pakket zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, met diverse voedingssupplementen die je gezond houden. Er zitten verschillende voedingsstoffen in de supplementen die worden gebruikt in meerdere lijnen van Forever, zoals aloë vera. Dit werkt reinigend voor je inwendige lichaam, maar zit ook vol vitamines. Ook andere supplementen in de producten van C9 Fit zitten boordevol voedingsstoffen.

Verschillende smaken

Je kunt verschillende pakketten van Forever Living kiezen. Afvallen kan met de Clean 9 FIT-producten namelijk op je eigen manier. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor verschillende smaken. In ieder pakket zitten de standaard producten zoals de ForeverAloë Vera Gel, Forever Therm-tabletten en Forever Fiber-sticks. Maar daarnaast valt u ook af met de ForeverLite Ultra-shakes met een smaak naar keuze. Ben je een zoetekauw? Dan is de keuze voor het Vanilla- of Chocolate-pakket snel gemaakt. Maar ook combinaties als Vanilla-Peaches en Berry-Chocolate ontbreken niet!

Professionele begeleiding

Bij al onze pakketten biedt Fitlifestyle Angelique professionele begeleiding aan. Zo weet je zeker dat je op een verantwoorde manier afvalt. Met verschillende consults en ander advies beantwoorden we al jouw vragen over het programma. Daarnaast bespreken we na afloop van het programma je voortgang en welke verdere stappen je kunt zetten in het verbeteren van je leefstijl.

Steuntje in de rug

In deze bizarre tijd hebben we allemaal een steuntje in de rug nodig om onze lifestyle-doelen te halen. Afvallen hoeft gelukkig niet moeilijk te zijn met de Clean 9 FIT-producten van Forever. Deze zijn te bestellen bij Fitlifestyle Angelique. Heb je vragen over onze producten en programma’s? Neem dan snel contact met ons op!