Niet fit zijn heeft een grote impact op ons lichaam. Het is allemaal niet meer zo straks als vroeger en je hebt een duidelijk vermoeid gevoel. Je wilt wel fit zijn, maar de tijd ontbreekt of je weet niet hoe je dit aanpakt. Herken je dit? Je bent gelukkig niet de enige. Fitlifestyle Angelique helpt je door de juiste combinatie van voeding en sport aan een gezonde levensstijl, zodat je weer fit wordt en fit blijft. Hoe we dit doen?

Afvallen met begeleiding

Gezonde, verse en gevarieerde voeding staat aan de basis om je fit te voelen. Afvallen is voor velen geen struikelblok, maar op de lange termijn op streefgewicht blijven is iets dat maar weinig mensen lukt. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Fitlifestyle Angelique helpt je bij het opstellen van een verantwoord en gebalanceerd voedingsschema waardoor je er niet alleen beter uit gaat zien, maar je ook beter gaat voelen. Als persoonlijke coach kan ik jou motiveren en stimuleren om deze levensstijl aan te houden. Begeleiding en coaching zorgen ervoor dat je weet wat je doet en het traject goed doorloopt.

Reset het lichaam, start jouw gezonde levensstijl

De juiste voeding is van essentieel belang om weer 100% fit te worden. Voedingssupplementen zijn een waardevolle toevoeging aan je gezonde levensstijl. Hiervoor hebben wij het C9-pakket die een grote reset is voor je lichaam en geest. In negen dagen wordt het lichaam klaargestoomd om aan een gezonder en fitter leven te beginnen. Het secuur samengestelde pakket bevat diverse voedingssupplementen die volledig op elkaar zijn afgestemd, zodat je op een gezonde en verantwoorde manier kunt afvallen.

Breid de gezonde levensstijl uit

Wil je verder werken aan je nieuwe manier van leven en een grote stap zetten om 100% fit te worden? Het F15-pakket in combinatie van sport en voeding. Het pakket bestaat uit voedingssupplementen die op elkaar zijn afgestemd voor een optimale werking en een aantal passende trainingen.Afhankelijk van het niveau waar je op zit zullen de trainingen zwaarder worden en word je fitter en energieker. Met basis cardio-oefeningen en workouts, intervaltraining, FIT-yoga en gerichte oefeningen voor meer spierkracht sluiten voeding en sport naadloos op elkaar aan om je weer fit te maken en te houden.

Jouw gezonde levensstijl ontwikkelen?

Wil je je weer fit voelen en ook op de lange termijn fit blijven, maar heb je geen zin om wekelijks uren in de sportschool door te brengen en je dagelijkse voeding rigoureus aan te passen? Fitlifestyle Angelique helpt je een gezonde levensstijl te ontwikkelen door voeding en sport effectief af te stemmen op jouw dagelijkse leven. Ongeacht hoe ervaren je al bent, een goede coaching en het juiste voedingsadvies zijn de basis voor een fit leven op de lange termijn.Als ervaren lifestylecoach kan ik je hiermee begeleiden en door het hele traject heen ondersteunen. Je kunt ook altijd om advies vragen. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dan gaan we aan de slag om jouw doelen te bereiken.