Heb jij al tientallen diëten geprobeerd, maar heb je nog niet het succes behaald dat je wilt? Dan kan ik je helpen! Elk jaar doen vele mensen een poging om af te vallen. Vooral een aantal maanden voor de zomer zie je iedereen bikkelen in de sportschool. Veel mensen starten met een zwaar dieet en eten bijna niets. Het probleem van dit soort diëten is dat het moeilijk vol te houden is en vaak is het resultaat niet blijvend. Dit wordt ook wel het jojo-effect genoemd. Komt dit je bekend voor? Ik help je graag verder bij het afvallen zonder het volgen van een streng dieet.

Levensstijl aanpassen

Behoor jij ook tot de groep die alle soorten diëten heeft geprobeerd, maar geen resultaat heeft behaald? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. De meeste mensen willen in een korte tijd veel en gemakkelijk afvallen. Echter werkt het niet op die manier. Het is van belang dat afvallen wordt aangepakt in combinatie met een juiste levensstijl en eetpatroon. Bewustzijn speelt een grote rol hierin. Ben jij je bewust van alles rondom gezond afvallen?

Blijvend resultaat

afvallen zonder dieet

Het is van belang om vooraf doelen te stellen voor jezelf. Wil je 5 kilo afvallen? Of juist 25 kilo? Probeer realistische doelen op te stellen voor jezelf die je binnen een termijn van zes maanden tot één jaar kunt halen. Afvallen is namelijk een proces, ook voor je lichaam. Jouw lichaam moet wennen aan de nieuwe levensstijl en de veranderingen. Dit proces duurt langer dan de meeste mensen verwachten. Heb geduld en houd je vooral aan je patroon!

Jojo-effect voorkomen

Waarschijnlijk wil je zo snel mogelijk afvallen. Een droom voor velen onder ons. Echter levert dit geen blijvend gewichtsverlies. Sterker nog, velen komen twee keer zo snel aan. Dit noem je het jojo-effect. Heb jij dit ook ervaren? Pak het dan anders aan! Verander je levensstijl en eetpatroon en behaal een blijvend resultaat.

Samen aanpakken?

Wist je dat afvallen ook veel gemakkelijker (en leuker!) is door dit samen aan te pakken met een lifestylecoach? Een lifestylecoach ondersteunt je in situaties als je moeite hebt met het volgen van je eetpatroon. Ook krijg je tips en tricks om je dagelijkse routine op de juiste manier te volgen. Ik help je graag bij het afvallen door jou te motiveren en te ondersteunen in dit proces.

Start vandaag nog met afvallen! Neem gerust contact met mij op! Dan zorgen we samen voor een gezond eetpatroon voor jou zodat je binnen no time een verschil ziet!