Wil je graag naar een gezond gewicht en niet meteen terugvallen naar je oude gewicht maar het streefgewicht vast kunnen houden? Dan help ik je bij Fitlifestyle Angelique graag op weg om op een gezonde manier af te vallen waardoor je het vast kunt blijven houden en niet als een jojo naar het oude gewicht terugvalt.

De balans vindenafvallen gezond gewicht

Het belangrijkste bij het afvallen en het vasthouden van een gezond gewicht is het vinden van de balans. Je kunt heel snel met een zwaar dieet veel kilo’s kwijtraken, maar dan is de kans dat die er binnen de kortste keren weer terug aan zitten behoorlijk groot. Een gezond gewicht bereik en behouden gaat niet alleen om afvallen maar om een nieuwe levensstijl toepassen, waarbij je de optimale balans vind met je voeding en zorgt dat je voldoende beweegt.

De juiste ondersteuning

Het opbouwen van een levensstijl die je gezond houdt, waarin je de juiste voeding toepast en genoeg sport is niet iets wat je zomaar doet. Bovendien heb je heel veel wilskracht nodig om dat in je eentje voor elkaar te krijgen. Daarom helpt het vaak om de juiste ondersteuning te krijgen. Dat kan op verschillende momenten. Bij Fitlifestyle reiken we je voedingsschema’s aan waardoor je een houvast hebt voor het hanteren van een gezonde voeding. Maar ook mentaal help ik je graag om door te zetten als het lastig wordt. Want samen kunnen we jouw doelen behalen.

Moeite om je ideale gewicht te behouden?

Vind jij het lastig om een gezond gewicht te bereiken vooral te behouden? Dan help ik je graag om op een gezonde manier te werken aan de overtollige kilo’s en jou op het gewenste gewicht te houden. Samen stellen we doelen voor je op en gaan we aan de slag om deze te bereiken. Wil je weten hoe ik je kan helpen? Vraag dan een gratis consult op waarin we kennismaken en bespreken hoe we met jouw doelen aan de slag kunnen gaan. Wil je meer informatie? Neem dan altijd even contact op.