Ons lichaam wordt iedere dag blootgesteld aan giftige stoffen zonder dat we het in de gaten hebben. We eten bewerkte voeding, gebruiken cosmetica, koken met plastic keukengerei, zonder te beseffen dat ons lichaam schadelijke stoffen binnenkrijgt. Dit soort schadelijke stoffen zorgen ervoor dat het verbranden van lichaamsvet lastig wordt. Daarnaast is het ook ongezond. In dit artikel leg ik je graag uit wat ontgiften is en hoe ik je daarbij kan helpen!

Wat is ontgiften?

Ontgiften is het reinigen van ons lichaam aan schadelijke stoffen die we dagelijks binnen krijgen, ook wel cleansing genoemd. Gelukkig is ons lichaam heel goed in staat om deze stoffen te verwijderen, maar door de dagelijkse hoeveelheid die je lichaam binnenkrijgt en de tekorten aan belangrijke voedingsstoffen, kan ons lichaam minder goed in staat zijn om zichzelf te reinigen. Dit zorgt ervoor dat afvallen lastiger wordt, omdat de schadelijke stoffen dit minder snel toelaten.

Ontgiften en verbranden

Ontgiften heb je in vele vormen, van pillen tot sapjes, superfoods tot darmspoelingen of gewoon gezonde voeding zoals groente en fruit. Daarnaast is er ook een kuur die kan verschillen van een aantal dagen tot drie weken. Er zijn een aantal voedingsmiddelen die ervoor zorgen dat je lichaam gereinigd wordt van schadelijke stoffen:

  • Citroenwater: het drinken van een glas lauw water met citroensap erin zorgt voor een sterk immuunsysteem. Vooral in de ochtend op een lege maag is dit van kracht. Ook zal dit zorgen voor het verbranden van lichaamsvet.
  • Brandnetel: een kop brandnetel thee per dag heeft positieve effecten op je lichaam. Het werkt ontgiftend en bloedzuiverend. Ook zorgt het voor meer energie.
  • Goji bessen: goji is een superfood die je helpt om schadelijke stoffen uit voeding te verminderen.
  • Groene thee of kruidenthee: theeliefhebbers vinden dit een makkelijke stap. Groene thee heeft een ontgiftende werking op de lever.Ontgiften lichaam

Ik help je bij het ontgiften!

Zoals ik al even benoemde, zijn er verschillende soorten manieren om een je lichaam te ontgiften. Echter is het wel belangrijk dat je weet wat je doet en of je lichaam er wel tegen kan. Bij Fit Lifestyle pakken wij het anders aan voor beginners. Wil je een aantal kilo kwijt of wil je een gezonde levensstijl beginnen? Start dan met het C9-pakket! Dit pakket is ideaal om te beginnen met een gezonde levensstijl. Deze kuur duurt negen dagen en helpt jou om je lichaam en geest te resetten en klaar te maken voor een gezonder en fitter leven. Uiteraard help en ondersteun ik je bij dit programma.

Wil je meer weten over dit programma? Neem dan gerust contact met mij op!