Ben jij al klaar voor de zomer ?

603729_1590222111258387_6121336020949428779_n

Gezond afvallen willen wij allemaal. Zeker als je al (jaren) lang met overtollig gewicht loopt of zo graag blijvend die 5, 10 of meer kilo’s wilt afvallen.

Op een gezonde manier afvallen betekent dat je weloverwogen kiest voor een afslankmethode die het beste bij je past en die tot daadwerkelijke en blijvende resultaten leidt.

Wil je vet kwijtraken dat niet meer terugkomt en dus blijvend afvallen? Dan is er meer nodig dan alleen caloriebeperking. Je hormoonhuishouding dient in balans worden gebracht

Wellicht dat je al één of meerdere diëten en afslankmethodes hebt gevolgd, die tot kortstondig resultaat hebben geleid, maar waarbij de kilo’s er ook net zo snel weer aankwamen als dat ze er af gingen. Klinkt dat helaas bekend in je oren?

Hoe fijn zou het dan zijn als je verantwoord kunt afvallen met blijvend resultaat?

Bij Fit Lifestyle –Angelique leggen wij de focus op gezond afvallen volgens jouw persoonlijke hormoonhuishouding. Door het bloedsuiker-niveau te matigen en daarmee de aanmaak van insuline, verbetert de aanmaak van diverse hormonen, waaronder het menselijk groeihormoon (en de geslachtshormonen, die ook voor verjonging zorgen).

Dit heeft als resultaat dat dit hormoon meer voorkomt in je lichaam, waardoor eten en vet om wordt gezet in energie in plaats van in vet.

Wil jij een jumpstart maken naar een slankere versie van jezelf?

C920Box-X2

Wij hebben ervaring met Clean 9 van Forever en zijn daarom razend enthousiast over de resultaten. Het is een uitstekend reinigingsprogramma van 9 dagen. Deze dagen drink je veel pure Aloe Vera gel. Je gaat je fitter en gezonder voelen

Bij ons kun je nu de Clean 9 box bestellen! Met deze reinigingskuur van 9 dagen ben je goed op weg naar een gezond en fit leven. Je maakt een kickstart naar een gezonde lifestyle. Binnen 9 dagen kick je af van al je slechte eetgewoontes en ben jij straks helemaal summerproof.

Leg de  basis en  ga van  start

Met het CLEAN 9 Programma maak je een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van jezelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen “cleansing” ofwel reinigingsprogramma geeft je de tools in handen die je nodig hebt om vandaag van start te gaan om je weer fit en gezond te voelen!

Dit zit er in het pakket van Forever Clean 9:

  • Forever Aloe Vera Gel™ (2x 1 liter)
  • Forever Lite Ultra™ (15 maaltijden)
  • Forever Garcinia Plus™ (54 softgels)
  • Forever Therm™ (18 tabletten)
  • Forever Fiber™ (9 sticks)
  • Meetlint
  • Forever shaker
  • Clean 9 werkboek met recepten

 

Clean 9 is veilig via ons te bestellen ( via onze eigen webshop), doe het vandaag nog!

Mocht je besluiten een clean 9 te bestellen zodat iemand je persoonlijk begeleidt

Vul Nu Hieronder Het Korte Formulier  volledig in

Deze Informatie …..Het Is 100%

  GRATIS


©Copyright2016 Fit Lifestyle -Angelique .nl – All Rights Reserved. Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *