Denkt U Erover Om 2016 Uw Vetresten, Te Elimineren Of Uw Conditie Te Willen Verbeteren?

fit lifestyle

De start van het nieuwe jaar gaat samen met de start van het Fit programma. Deze begint met de clean 9

Wil jij 2016 ook gezond en energieker beginnen .Wil je 5 kg,10 kg ,15kg, 20kg, of meer verliezen

afvallen is niet moeilijk, het is alleen belangrijk dat je precies weet wat je moet doen. De duidelijke informatie en de rechttoe-rechtaan afval tips in dit artikel helpen je daarbij.

Afvallen tips: Voeding of sporten?

Afvallen is 70% voeding en 30% sporten. Je kunt afvallen door gezond te eten en niet te sporten, maar je kunt (haast) niet afvallen door ongezond te eten en veel te sporten.

Sporten zoals sprinten en krachttraining kan zeker geen kwaad, maar je kunt ook zonder sporten 10 kilo afvallen*. Dat is ideaal als je het te druk hebt om veel naar de sportschool te gaan.

Voor je algemene gezondheid (en dus ook voor gewichtsverlies) is het belangrijk dat je wel minimaal 30 minuten per dag beweegt. Dit kan je doen door bijvoorbeeld te lopen, te fietsen of te zwemmen. De meeste mensen in Nederland halen de 30 minuten makkelijk.

Waar wil je gewicht verliezen ?

Misschien herken je het wel ,je bent blij met je gewicht ,maar niet met je figuur. Je buik is te dik of je heupen en bovenbenen zijn te veel gevuld terwijl je jezelf verder prima vindt of zelfs te mager .Een dieet geeft in dat geval niet altijd het gewenste resultaat ,omdat je daardoor ook afvalt waar het niet nodig is .Wat nu ?

Maar allereerst hoe komt dat nu ?

De locatie van het vetweefsel is voor een groot deel genetisch en hormonaal bepaald .Zo is vet op de heupen en bovenbenen iets typisch vrouwelijks, Omdat het vrouwelijke hormoon oestrogeen daartoe aanzet .Daartegen veroorzaakt het mannelijke hormoon testosteron meer vet in de buikholte . Helaas kun je genen en hormonen niet beïnvloeden maar er zijn wel wat tips om je figuur enigszins ,bij te schaven

Voeding is dus belangrijker dan sporten als je wilt afvallen. Eten om af te vallen

We eten om energie binnen te krijgen, deze energie heb je nodig om te kunnen bewegen en te overleven. Je kunt energie op 3 verschillende manieren binnenkrijgen. Via koolhydraten, via eiwitten en via vetten. Elk van deze energiebronnen wordt in je lichaam op een andere manier verteerd.

De verschillende vertering van koolhydraten, eiwitten en vetten heeft grote invloed op de snelheid van je vetverbranding en uiteindelijk je lichaamsgewicht.

Koolhydraten zorgen voor een moeizame vetverbranding, waardoor je veel aankomt.

Terwijl vetten en eiwitten de vetverbranding juist stimuleren, zodat je makkelijk gewicht verliest.

12376740_1072572429465865_5844298584099301415_n

Start vandaag en bereid uw lichaam voor op nieuwe levensstijl door 9 dagen te cleansen. Een compleet pakket met aloë dranken ,shakes en voedingssupplementen in de bijgeleverde brochure leest u alle informatie over het voedingsplan ,het bewegingsplan ,praktische tips en lekkere recepten ,want het leven moet wel leuk blijven .

Met Clean 9 legt u in 9 dagen de basis voor uw transformatie naar een slankere en fittere versie van uzelf

Pak na clean9 door met F.I.T 1 en F.I.T 2 en maak uw transformatie compleet

Al duizenden anderen gingen je voor! Zij hebben hun doel bereikt .Dat kan jij ook !!

Vul Nu Hieronder Het Korte Formulier In

Deze Informatie …..Het Is 100%

  GRATIS


©Copyright2016 Fit Lifestyle -Angelique .nl – All Rights Reserved. Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *