Bewust Slank Fit Gezonde Levensstijl

868945

Hoe kun je gezond snel afvallen

Gezond afvallen hoeft echt niet zo moeilijk te zijn als je je bewust bent van je eetpatronen en er voor kiest om een blijvend gezonde levensstijl aan te meten, waardoor gezond eten en afvallen heel goed samen gaan.

Een blijvend gewichtsverlies op langere termijn is vrijwel altijd gebaseerd op een verandering in de levensstijl en bewustwording van de (verkeerde) eetpatronen, waardoor gezond afvallen in de praktijk beter haalbaar is.

Wil jij het volgende erg graag?

– Geen last meer krijgen van het jojo effect of hongerbuien.
– Geen geld meer uitgeven aan iets wat nooit gaat werken.
– Liever je geld uitgeven aan belangrijke dingen zoals kleding, make up of andere dingen?
– Blijvend kilo’s afslanken tot dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet?

Is jouw antwoord hierop ja, dan is het erg verstandig dat je stopt met het steunen van de dieetindustrie en alles leert over het onderwerp afvallen zonder dieet! 

nieuwe foto goede voornemers 2017

Afvallen Zonder Dieet Start Nu We Doen Het Samen

Het klinkt misschien raar nu je van mij hoort dat je dagelijks meer en vaker moet eten om af te vallen, maar het is echt zo!

Nu op dit moment eet je waarschijnlijk te weinig wat ervoor heeft gezorgd dat je stofwisseling erg langzaam draait.

Als je stofwisseling erg langzaam draait wil dat zeggen dat het bijna tot geen voeding en vetweefsel aanspreekt voor verbranding. Jij geeft je stofwisseling namelijk een seintje als je meer of minder gaat eten.

Zodra je minder gaat eten geef je door aan je stofwisseling dat er te weinig voeding is en zal je stofwisseling dus zoveel mogelijk voeding en vetweefsel gaan besparen, dit doet je stofwisseling  door langzamer te draaien.

De reden waarom het langzamer gaat draaien en zoveel mogelijk vetweefsel gaat besparen is omdat het wilt dat jij blijft overleven. Je moet je stofwisseling zien als een soort beschermengeltje.

Het westerse dieet van veel (geraffineerde) koolhydraten en weinig eiwit en vet zorgt dus voor onbedwingbare honger en opslag van vet… Tijd dus voor een gezonder eetpatroon.

Eigenlijk is een gezond eetpatroon heel makkelijk.

Geen voedsel uit de fabriek vol met suiker, zout en industriële vetten maar een gezonde maaltijd die bestaat uit een combinatie van:

  • Groente
  • Vlees, vis of gevogelte
  • Noten,
  • Fruit
  • Bessen

Het is natuurlijk even wennen om te switchen van het westerse dieet naar een eetpatroon met meer vet en eiwitten.

Dit gaat in tegen de algemene consensus dat je van het eten van vet dik wordt….

Maar producten met veel vet zoals noten, vette vis, avocado’s zijn heel erg gezond en ook heel erg lekker. In recent onderzoek is gebleken dat de relatie tussen verzadigde hart en vaatziekten achterhaald is. Met het eten van producten met verzadigd vet zoals bijvoorbeeld bacon  is dus ook niks mis.

Sterker nog, producten met veel vet smaken heel goed, stillen de honger en leveren energie!

Ben jij ook klaar om je eetpatroon te veranderen en starten met vet verbranden?

We zorgen voor steun en motivatie, ook als het even wat minder gaat. Met ons kennis en toewijding zorgen we er samen met jou voor dat je een gezond eetpatroon aanleert. Zo houd je ook op de lange termijn een gezond gewicht.


©Copyright2017 Fit Lifestyle -Angelique .nl – All Rights Reserved. Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *