Ben jij net begonnen met nieuwe sportdoelen? Wil je er beter uitzien en je nóg beter voelen? Met dit mini combi-pakket dat drie pakjes Forever Aloe Vera Gel en drie sticks ARGI+ bevat kun jij al die doelen behalen!

De hele dag actief?

Dit combi-pakket is een echte aanbeveling wanneer je graag sportief bezig bent. Je blijft fit door de aminozuur L-Arginine, vitamines B6, B9 en B12 en vitamine D en C die ARGI+ bevat. Om de smaak te versterken is er fruitmix toegevoegd aan de drank. Dit samengevoegd met de Aloe Vera Gel creëert een heerlijk drankje.

Een geschenk van de natuur

Tri pack Aloë Vera gel mini 3 ARGI+

De Forever Aloe Vera Gel is suikervrij, bevat geen sporen van conserveermiddelen en is aangevuld met vitamine C. Het product is afkomstig van de Forever plantages in Texas en de Dominicaanse Republiek. Het bevat gestabiliseerde aloë vera gel, vitamine C en zuurteregelaar.Het wordt geadviseerd om dagelijks tweemaal 60 ml of driemaal daags 40 ml te nemen. ARGI+ bevat aminozuur arginine, wat zorgt voor de vorming van stikstofmonoxide in het bloed. Het is gevuld met belangrijke vitamines die bijdragen aan vermindering van vermoeidheid en de werking van de spieren. Voor extra smaak is er een zoete fruitmix toegevoegd.

Samenwerken aan jouw optimale gezondheid?

Met behulp van dit mini combi-pakket en jouw nieuwe sportdoelen kom je er zeker! Denk je toch wat extra hulp nodig te hebben? Ik kan je helpen om de beste versie van jezelf te worden. Voor een afspraak of eventuele vragen neem je gerust contact op.