Gezond afvallen we doen het samen

foto van Gezond & Fit Afvallen.

 

Afvallen doe je niet even snel door het volgen van een crashdieet, je volstoppen met wonderpillen of urenlang jezelf afbeulen in de sportschool. Afvallen doe je door zoveel mogelijk effectieve en gezonde tips op de juiste manier toe te passen.

Want zeg nou eerlijk: het liefst wil je gezond en fit worden en dit ook blijven, niet waar?

Afvallen en op een gezond gewicht blijven is slechts een onderdeel van jouw gezondheid.

Sneller afvallen is ongezond! Je wilt je spiermassa zo goed mogelijk intact houden, of zelfs vergroten!

Om het afvalproces zo makkelijk mogelijk te maken, is het belangrijk dat je goed van start gaat.

Sommige mensen denken dat de invloed van gezond eten nauwelijks niets uitmaakt voor hun gezondheid. Alsof het niet uitmaakt dat je diesel gooit in een auto die rijdt op benzine. Ondertussen weten we wel beter!
Gezond eten en afvallen heeft alles te maken met het aanleren van een gezond voedingspatroon. Het is dus belangrijk dat je de focus legt op gezonde voeding met voldoende variatie, maar waar begin je?

Niet wat je moet, maar wat je wílt

Tip! Laat de frustrerende gedachten eens los over wat je allemaal zou moeten (en vooral laten). En bedenk eens wat je allemaal zou willen. Gezond en lekker eten, veel energie hebben, wat kilo’s minder, lekker in je vel zitten, een stralende huid … Klinkt goed toch? Dat en meer bereik je met gezonde eetgewoonten! Die heb je niet van vandaag op morgen tenzij je een echte diehard bent), maar stapje voor stapje kom je ook waar je zijn wilt.

foto van Gezond & Fit Afvallen.

Gezond afvallen hoeft echt niet zo moeilijk te zijn als je je bewust bent van je eetpatronen en er voor kiest om een blijvend gezonde levensstijl aan te meten, waardoor gezond eten en afvallen heel goed samen gaan.

Een blijvend gewichtsverlies op langere termijn is vrijwel altijd gebaseerd op een verandering in de levensstijl en bewustwording van de (verkeerde) eetpatronen, waardoor gezond afvallen in de praktijk beter haalbaar is.

Wil jij het volgende erg graag?

– Geen last meer krijgen van het jojo effect of hongerbuien.
– Geen geld meer uitgeven aan iets wat nooit gaat werken.
– Liever je geld uitgeven aan belangrijke dingen zoals kleding, make up of andere dingen?
– Blijvend kilo’s afslanken tot dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet?

Is jouw antwoord hierop ja, vul het contact formulier

Fit Lifestyle Angelique helpt je graag op weg

We zorgen voor steun en motivatie, ook als het even wat minder gaat. Met ons kennis en toewijding zorgen we er samen met jou voor dat je een gezond eetpatroon aanleert. Zo houd je ook op de lange termijn een gezond gewicht.


©Copyright2017 Fit Lifestyle -Angelique .nl – All Rights Reserved. Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *