Nu afvallen op een gezond manier ,we doen het samen !

305588_100338030133061_2138499619_n

Je wilt graag afvallen maar afvallen lukt niet meer?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom afvallen niet meer lukt .

Maar deze komen allemaal op één punt neer:

je pakt het niet goed aan…. bewust of onbewust..

Je eet bijvoorbeeld de verkeerde voeding, probeert steeds een crash dieet of eet te weinig en sport teveel.

Als je steeds een crashdieet probeert, lukt het afvallen niet meer, omdat:

  • je lichaam zich probeert aan te passen aan de hoeveelheid calorieën die het binnen krijgt
  • het dieet tijdelijk is en je uiteindelijk weer terug gaat naar je oude eetgewoontes die het overgewicht veroorzaakt hebben

Is dit herkenbaar? Er is een hele simpele oplossing als jij steeds met een crashdieet probeert af te vallen:

stop met crashdieeten…. en begin er niet meer aan!

De oplossing is om voldoende te eten van de juiste voeding. Op die manier heb je niet continue honger maar kun je wel gewoon blijven afvallen. En op deze manier kun je makkelijk afvallen.

Je moet alleen weten hoe.

Je sport veel maar past je voeding niet aan

Sporten is heel erg gezond. Het helpt je om:

  • even te ont stressen
  • spieren te versterken
  • sociale contacten te onderhouden
  • calorieën te verbranden

Een veelgemaakte fout van mensen die willen afvallen is om heel veel te gaan sporten en weinig te eten. Wanneer je weinig eet en veel sport dan heeft je lichaam niet voldoende energie voor de lichaamsbeweging. Het zal beginnen met het afbreken van spierweefsel om het lichaam van energie te voorzien.

Dit kan de reden zijn dat het afvallen niet meer lukt. De combinatie van veel sporten en weinig eten kan er voor zorgen dat het lichaam spieren gaat afbreken.

En dit zorgt er voor dat je stofwisseling vertraagt. Je hebt minder spierweefsel en verbruikt daarom iedere dag minder energie…

Dit is juist het tegengestelde van wat je wilt. Je wilt juist graag afvallen en je stofwisseling te versnellen

De oplossing is simpel. Als je veel sport zorgt dan voor de juiste én voldoende voeding voor het lichaam. Het lichaam heeft het gewoon nodig.

Eet veel eiwitten om je lichaam te helpen herstellen van de lichaamsinspanning. Na het sporten eet proteïne shake  helpt ook om je lichaam voldoende eiwitten te bieden.

Start vandaag nog met de Forever FIT programma : info C9, F15 en V5

Fit en vitaal worden begint met goede voeding en meer beweging. Hoe pak je dat aan? Het veranderen van patronen is namelijk niet makkelijk. Forever F.I.T. helpt je in 3 simpele stappen op weg naar een vitaler lichaam en een fitter gevoel.

Het Forever FIT programma is geschikt voor iedereen die wil afvallen, strakker wil worden of zich lekker fit en vitaal wil voelen. Begin met de Clean 9 (ook wel C9 genoemd) voor een kickstart, en ga verder met de F15 en de Vital 5.

De Clean 9 kuur is een 9 daagse Aloë Vera kuur om een kickstart te maken naar een gezonder leven. Tijdens dit programma maak je op een eenvoudige manier kennis met een gezond voedings- en bewegingspatroon, en leer je van je suikerbehoefte af te komen. Het gevolg is dat de meeste mensen een paar kilo af kunnen vallen en gemotiveerd raken om kleine veranderingen in hun lifestyle te maken.

Houd je goede voornemens om gezond te blijven eten en sporten vast door na de C9 verder te gaan met het 15 daagse F15 fitprogramma:

F15 De F15 biedt in 15 dagen een gepersonaliseerde aanpak en ondersteunt je om jouw nieuwe voornemens vast te houden. F15 bestaat uit drie niveaus: beginnerIntermediate en advanced. Kies jouw eigen fitness niveau en ontvang de benodigde informatie om je fitness en voedingsdoelen te bereiken. Lees hier welk niveau bij jou past:

  • Kies dan voor F15 BEGINNER als je wilt starten met een gezondere levensstijl.
  • Ga voor F15 INTERMEDIATE als sporten en gezond eten al onderdeel zijn van jouw dagelijkse leven en je klaar bent voor een volgende stap.
  • Ben je een ervaren sporter en beschik je over de nodige kennis over voeding, ga dan voor F15 ADVANCED.
nieuw forever fit program

De F15 boxen zijn online te bestellen in mijn webshop , of bij mij persoonlijk. De prijs voor de F15 box is ca. 10 euro per dag (15 dagen).

Heb je interesse in de C9, F15 en/of de Vital5 box?  Of weet je niet welk programma bij je past? Neem dan contact op met mij. Naast het feit dat de werkboekjes alle benodigde informatie verschaffen om deze programma te volgen, sta je er niet alleen voor.  Dan coach ik je graag door de programma’s heen.

We zorgen voor steun en motivatie, ook als het even wat minder gaat. Met ons kennis en toewijding zorgen we er samen met jou voor dat je een gezond eetpatroon aanleert. Zo houd je ook op de lange termijn een gezond gewicht.

 


©Copyright2016 Fit Lifestyle -Angelique .nl – All Rights Reserved. Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *