Doel gericht  en efficiënt afvallen

blog foto

Hoe begin ik met afvallen

Veel mensen die beginnen met afvallen zien daar direct tegenop. De meeste mensen die moeten afvallen zien daar tegenop, anders waren ze niet in de positie gekomen om af te moeten vallen

Afvallen lukt alleen wanneer het dagelijks hoog op uw prioriteitenlijstje staat. U moet er constant mee bezig zijn. U kunt zoeken op het internet wat u wilt naar het magische dieet waarbij de kilo’s eraf vliegen, maar deze diëeten doen meer schade dan deugd. Afvallen is puur discipline en motivatie

Toch zijn er een aantal tips om u te motiveren om te beginnen met afvallen, of tijdens uw afvallen.

Wat zijn goede eetgewoonten?

Er is vast een reden waarom u wilt afvallen. Dit betekent dat u te zwaar bent als gevolg van het langdurig aanhouden van verkeerde eetgewoonten. Mits u uw eetgewoonten niet verandert, dan zal u uw verloren kilo’s zo weer terugkrijgen, of misschien wel helemaal niet verliezen. De basis van een goede eetgewoonte is voeding eten die daadwerkelijk bijdraagt aan de gezondheid van uw lichaam

Veel mensen die beginnen met afvallen zien daar direct tegenop. De meeste mensen die moeten afvallen zien daar tegenop, anders waren ze niet in de positie gekomen om af te moeten vallen.

U volgt een dieet en zodra u stopt, vervalt u weer in oude eetgewoonten. Hierdoor komt u de afgevallen kilo’s weer aan of zelf meer. Het resultaat is vaak dat u zelfs meer weegt dan voordat u aan het dieet begon. Het bekende jojo-effect. Maar wat veel mensen niet weten, is dat het ook een negatief effect heeft op uw stofwisseling.

De energie die een lichaam verbrandt in rusttoestand daalt. Het lichaam past zich aan de verminderde calorieën en gaat zuiniger om met energie. Iedere keer dat u afvalt, zal uw stofwisseling nog lager worden en nog minder energie verbranden. U stopt en gaat weer meer eten, en het lichaam zet alle energie die het niet verbrandt om in vet. U wordt zwaarder dan u ooit was. Bij iedere jojo cyclus zal het vermogen van het lichaam om vet te verbranden afnemen en steeds zuiniger met de energie omgaan, totdat u een niveau bereikt dat afvallen praktisch onmogelijk wordt.

Forever Clean 9

Met het C9 programma maakt u een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van uzelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen ‘cleaning’ programma geeft u de tools in handen die u nodig heeft om vandaag een start te maken met het transformeren van uw lichaam.

De Forever  C9 duurt 9 dagen en is onder andere op basis van Aloë Vera Gel. Deze pure gestabiliseerde aloë vera gel die de natuurlijke gel uit de plant met 200 verschillende bouwstoffen zo goed mogelijk benadert. Deze rijke bron van voedingsstoffen biedt de perfecte aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Het helpt de immuniteit te verhogen, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een fitter gevoel. De aloë vera ondersteunt een gezondere levensstijl en om lekker in uw vel te zitten.

C9blog foto

Dit patroon kunt u doorbreken. Bij Fit Lifestyle –Angelique adviseren en begeleiden wij u hier graag in.

Persoonlijk

Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij er ook als stok achter de deur. U volgt dit programma niet alleen. Wij zorgen dat u gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat u zich goed blijft voelen, dan haalt u het beste resultaat. En dat doen we samen!

Wilt u de Clean 9 graag volgen? Maak een afspraak laat u informeren.

Vul Nu Hieronder Het Korte Formulier  volledig in

Deze Informatie …..Het Is 100%

  GRATIS


©Copyright2016 Fit Lifestyle -Angelique .nl – All Rights Reserved. Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *