Over een paar weken is het officieel zomer. Zodra het weer meespeelt gaan we weer massaal naar de natuurplassen, buitenzwembaden en het strand voor verkoeling. Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Als er nog wel een paar kilootjes af mogen en de lichaamsomvang op bepaalde plekken nog wel wat kleiner mag, ben je bij Fitlifestyle Angelique aan het juiste adres. Met een voeding- en sportschema op maat, in combinatie met de juiste begeleiding, kun je op een effectieve manier afvallen en je lichaam klaarstomen voor de mooie zomermaanden.

De juiste voeding

summer- proof fitlifestyle angeliqueKun jij je nog herinneren wat je de vorige dag allemaal gegeten hebt? Waarschijnlijk niet. We eten nog te vaak uit gewoonte en zo krijgen we onbewust te veel binnen dan nodig is. Het is dus erg belangrijk om bewustwording te creëren en te letten op de voeding die we eten. Angelique is als voedingsexpert gespecialiseerd in het opstellen van een eetplanning op maat. Geen raar puntendieet of 800 calorieën minder eten dan voorgeschreven, maar gewoon lekker eten en toch verantwoord afvallen staat in het eetplan centraal. Zo wordt het bekende jojo-effect en een hongergevoel voorkomen en kun je, zeker op de lange termijn, op streefgewicht blijven.

Bewegen

Afvallen en bewegen gaan altijd hand in hand. Ook als je geen actieve sportfanaat bent zijn er genoeg mogelijkheden om aan de dagelijkse bewegingsnorm te kunnen voldoen. Ga een langer stuk wandelen met de hond, probeer te fietsen naar het werk en ook binnen hoef je niet stil te zitten. Bewegen is goed, meer bewegen is beter. Bij Fitlifestyle Angelique krijg je een bewegingsadvies of sportadvies op maat, dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke doelen en niveau.

Een duwtje in de goede richting

Wie wil afvallen zal vroeg of laat te maken krijgen met de motivatie. Gelukkig helpt Fitlifestyle Angelique met begeleiding, coaching en advies op het moment dat jij het nodig hebt. Om je een extra duwtje in de goede richting te geven zijn er ondersteunende pakketten, zoals het C9-pakket en het F15 pakket. Het C9-pakket bevat voedingssupplementen die op elkaar zijn afgestemd. Dit pakket stoomt je stap voor stap klaar om aan een gezonder en fitter leven te beginnen en is als het ware een reset voor lichaam en geest. Het F15 pakket bevat voedingssupplementen en sportprogramma’s op ieder instapniveau, zodat je kunt werken aan een gezondere levensstijl en de kilo’s geleidelijk aan verdwijnen.

Maak je lichaam summer proof

Is jouw lichaam al summer proof? Een strak afgetraind lichaam hoeft natuurlijk niet, maar een lichaam creëren waar jij je lekker, comfortabel en zeker in voelt wel! Lukt het maar niet om blijvend een paar kilo’s af te vallen? Zit je niet lekker in je vel en kun je wel wat hulp gebruiken? Met een voedingsplan, sportplan, advies en coaching op maat zetten we samen alles op alles om jouw doel te bereiken. Neem daarom gerust contact op zodat we alle wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.