Aloë Vera Gelly

Ben je al hard op weg om een gezonde levensstijl te creëren? Goed bezig! Waarschijnlijk eet je al vrij verantwoord en sport je daarnaast ook voldoende, maar verzorg je de huid ook goed? Buiten sporten en bewegen kan al snel zorgen voor een gevoelige of schrale huid. Met de Aloë Vera Gelly kun je de huid net zoveel aandacht geven als de rest van je lichaam.

Verkoelt en kalmeert 

Door regelmatig te sporten en bewegen neemt het vitamine- en mineralengehalte in de huid af. Hierdoor kan de huid gevoelig of schraal worden. Aloë Vera Gelly is een heerlijke gel die de huid kalmeert en intensief verzorgt met vitaminen en mineralen. De transparante gel is heerlijk verkoelend. Dit zorgt voor een kalmerend effect bij onder meer een schrale huid, kleine schrammetjes, lichte jeuk en zelfs een muggenbult. Ook is de gel een geweldige aftersun lotion, want het verfrist en de huid komt zo weer snel tot rust.

Goede ingrediënten

De Aloë Vera Gelly zit vol goede ingrediënten. De gel bevat meer dan 80% pure aloë vera die afkomstig is van de Forever plantages in Texas en de Dominicaanse Republiek. Ook zitten er veel ondersteunende ingrediënten in, zoals vitamine C en vitamine E. Alle ingrediënten zijn parfumvrij. Daar wordt de huid blij van!

Gel voor jong en oud

De Aloë Vera Gelly is geschikt voor jong en oud. Breng de gel eenvoudig aan op de gevoelige of schrale plekken op de huid, masseer het voorzichtig in en laat de gel vervolgens zijn werking doen. Ben je vaak in de buitenlucht te vinden? Neem deze gel dan zeker mee!

Bestel de Aloë Vera Gelly

Ben je net als wij enthousiast geworden over de Aloë Vera Gelly, of ben je benieuwd wat voor effect het voor jouw huid heeft? Bestel de gel dan eenvoudig in de webshop en ervaar de voordelen zelf. Heb je een vraag over dit product of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je vraag verder.