Wil je jezelf een gezonde leefstijl aanmeten en heb je daarbij een duwtje in de rug nodig? Het C9 pakket van Forever Living is dan ideaal voor jou! In een tijdsbestek van negen dagen reinig je je hele lichaam zodat je jezelf kan resetten voor een gezonder en fitter leven. Daarna kan je doorpakken met het F15 Beginner pakket!

Essentieel

In beide pakketten zitten een aantal essentiële producten die van belang zijn als supplement in je gezonde dagritme. Alle supplementen in de pakketten kan je innemen tijdens maaltijden gedurende de dag. Daardoor wordt dit snel onderdeel van je dagelijkse routine.

Drinken

Drinken doe je de hele dag door. Het is gezond om elke dag tussen de 1,5 en 2 liter water te drinken. Aan die belangrijke dagelijkse routine kan je met Forever Aloë Vera Gel en de sticks van Forever Fiber iets toevoegen. Beide supplementen kan je mixen met een gezond drankje voor extra voedingsstoffen. De Aloë Vera Gel bestaat uit 200 verschillende bouwstoffen en is daarmee goed voor je weerstand en energiepeil. Met de oplosbare vezels in de Fiber-sticks ondersteun je je spijsvertering en vermindert je hongergevoel.

Maaltijd

Ook tijdens de maaltijd – of dit nou het ontbijt, de lunch, of het avondeten is – kan je met het C9 en F15 pakket aan de slag met je gezondheid. Forever Lite Ultra is een gezond drankje dat je kan serveren bij het eten. Deze proteïne shake maak je makkelijk zelf en wordt verkocht in de smaken vanille en chocolade. Door de vele vitaminen en mineralen die erin zitten, waaronder B12 en jodium, is het drankje een goede ondersteuning voor het sporten. In het C9 pakket zitten genoeg shakemixen voor 15 maaltijden.

Tabletten

Tijdens de negen dagen reiniging, maar ook daarna, kan je je lichaam ondersteunen met softgels en tabletten. Met elke dag twee tabletten van Forever Term geef je jezelf een vitamineboost. Door een unieke combinatie van de vitamines B6, B12 en C met plantenextracten worden lichaamscellen beschermd. De softgels van Forever Garcinia Plus dragen hieraan bij. Door chroom helpt het bij de instandhouding van een normaal bloedsuikergehalte. Je kan de softgels drie keer per dag nemen, een half uur voor de maaltijd.

Uitbreiding

Wanneer je de cleansing van het C9 pakket hebt afgerond, kan je met het F15 Beginner pakket starten. Dit pakket is ideaal wanneer je met C9 aan een goede basis hebt gebouwd en een aanvulling zoekt op je gezonde leefstijl. De voedingssupplementen in dit pakket geven je net dat duwtje in de rug dat jij nodig hebt om je doelen te behalen. In combinatie met een sportief dagritme voel je je met F15 fitter en kan je harder werken aan het aanpassen van je voedingspatroon.

Consult

Bij beide pakketten heb je de keuze om gedurende het hele traject te worden bijgestaan door een coach. Ook kan je bij Fitlifestyle Angelique praten over je voortgang in een serie consults. Wil je eerder al een afspraak bij Fitlifestyle Angelique inplannen voor een losstaand gratis consult? Neem dan snel contact op voor een kennismaking of gratis consult!