Afvallen is geen lastig punt meer met behulp van een lifestyle coach die je stapsgewijs helpt. Het belangrijkste punt is om jouw eetpatroon te vinden en waar nodig bij te stellen. Ook is het handig om hierbij een sportschema op te stellen, want alleen met gezonder eten ben je er nog niet. Hoe ik dit aanpak? Ik vertel je er meer over in dit artikel!

Bewustwording

De eerste en tegelijkertijd ook de belangrijkste stap is bewustwording. Hiermee bedoel ik om bewust te zijn over het verkeerde eetpatroon en wat ditdoet met jouw lichaam. Gezond afvallen zonder dieet is erg belangrijk. Afvallen kan gevaarlijk zijn als je niet weet wat je doet. Je kan de verkeerde dingen eten of juist jezelf uithongeren, wat weer zal leiden tot een jojo-effect. En dat is nou net niet wat we willen om gezond te kunnen afvallen. Wees bewust over jouw keuzes en eetpatroon.Gezond afvallen

Gezonde levensstijl opbouwen

Veel mensen kunnen een paar kilootjes kwijt, maar komen na een tijd twee keer zo veel aan. Om dit effect tegen te gaan is het van belang om een gezonde levensstijl op te bouwen. Ik help je hier graag bij!

Een dieet kan je voor een bepaalde periode helpen om snel een aantal kilo kwijt te raken. Echter is de perfecte formule het opbouwen van een gezonde levensstijl. Door een gezonde levensstijl zul je niet alleen afvallen, maar je ook gezond, fit en energiek voelen. Daarnaast is het gemakkelijker om zo op je ideale gewicht te blijven. Het is mijn missie om mensen te begeleiden en te helpen bij het opbouwen van een gezonde levensstijl met een gezond gewicht en een fittere uitstraling!

Voedingssupplementen of pakketten

Een gezonde levensstijl creëer je door een perfecte balans te vinden tussen voeding en sport. Dit kun je aanpakken door de voedingssupplementen of pakketten van Forever te gebruiken. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van je dagelijkse verse voeding, maar dienen als toevoeging aan je gezonde levensstijl. De verschillendepakketten die op de website staan, dienen ook ter ondersteuning op jouw leefstijl. Als voedingsdeskundige zal ik jou helpen bij het samenstellen van een voedingsschema, sportschema en het opsturen van gezonde recepten. Ben jij er klaar voor om de perfecte balans te vinden?

Coaching voor een gezond lichaam

Ik help jou graag als lifestyle coach bij het opstellen van een verantwoord en gebalanceerd voedingsschema, waardoor je een gezonder lichaam zal krijgen en er ook nog eens beter uit gaat zien! Dit kan op twee manieren uitgevoerd worden:

  • Online voedingsadvies en begeleiding: ideaal voor mensen die niet veel tijd hebben en het online makkelijker vinden.
  • Persoonlijk voedingsadvies en begeleiding: geschikt voor iedereen die tijd heeft om op gesprek te gaan over zijn eigen situatie.

Wil jij aan de slag gaan met het opbouwen en behouden van jouw gezonde levensstijl? Neem dan gerust contact met mij op, zodat we kunnen kijken naar jouw huidige situatie en de doelen die je voor ogen hebt.