Nu  6 Gegarandeerd  Tips Om Blijvend Snel En Gezond Af Te Vallen Zonder  Sporten

U Hoeft Geen Uren In De Sportschool Door Te Brengen Om Blijvend Uw Gewenste Gewicht Te Bereiken En Behouden.

Je wilt dolgraag van uw overtollige kilo s af, maar je hebt geen tijd of zin om elke dag 2 uur in de sportschool door te brengen?

Geen probleem , er is een simpele oplossing . Na dat ik van mijn derde zoon was bevallen beleven de zwangerschap kilo s hangen en ondanks alle mooi beloften die ik op tv reclames zag en in de verschillende advertenties in de bladen lukte het me niet om die overtollige kilo s kwijt te raken .

Ik ging me steeds slechter voelen dat het me niet lukten . Ik spendeerde uren op het internet voor tips om snel en blijvend mijn overgewicht te kunnen verliezen . Ik was vastbesloten en probeerde elke strategie die ik tegenkwam en enigszins zinvol leek. Sommige mensen vertelden me om een sap dieet te doen van groenten en fruit en  water te volgen en aangezien ik dol ben op fruit en groenten leek me dat vrij zinvol. Maar ik probeerde het wel voor de zoveelste keer  ,ik  was wel wat kilo s  kwijt dus het werkte wel , maar om nu regelmatig hoofdpijn of een flauw gevoel te krijgen en me  lichaam aan het  uit  hongeren was. Dat was nu toch ook niet de bedoeling…

Dus die methode ging overboord, het volgende advies was om naar de sportschool te gaan Ondanks dat een gezin met drie kinderen onder de 10 al een sport op zich is, besloot ik toch om s avonds als de kinderen in bed lagen, te gaan sporten Als ik het thuis allemaal maar strak genoeg op uur en tijd in kon plannen en de kinderen strikt om 20.30 in bed kon krijgen dan moest er s avonds nog wat ruimte zijn om te gaan sporten . Behalve dat ik na een week mijn bed niet meer uit kon van de spierpijn en echt elk CM van mijn lijf pijn deed, bleek in de praktijk dat kinderen in die leeftijd zich totaal niet aan mama s planning konden houden. Er was elke keer wel iets zwemles van de middelste voetbal van de oudste ik stond er alleen voor vader die onverwachts moest overwerken of in de file stond kinderen die plotseling keer op keer uit hun  bed komen of er was wel iets anders …… Dus ook sporten was geen succes met een fulltime job 3 kinderen en een hond was het gewoonweg niet te doen ….En als je kinderen hebt weet je vast wel wat ik bedoel .

Dus Wat Is Dan De Beste Methode Om Blijvend Af Te Vallen Zonder Te  Sporten

Na van alles geprobeerd te hebben wat voor mij werkte vond ik gelukkig een methode die me wel hielp , simpel toe te passen is goed vol te houden is en inderdaad blijvend resultaat oplevert .ik kan gewoon iets lekkers tussen door te nemen zonder aan te komen .

Tip 1 Neem een beslissing dat je gezonder leven gaat leiden

Tip 2 Drink voldoende water

Tip 3 Beweeg 20 minuten  per dag

Tip 4 Neem de juiste groenten en fruit soorten

Nu voor lange termijn succes heb je uiteraard iets nodig wat je vol kunt blijven houden , wat je snel resultaten laat zien waarbij je toch de dingen kunt eten die je lekker vindt en waarbij je geen uren in de sportschool hoeft te zweten als je niet echt het sportieve type bent Betekent dat je alles kunt eten wat je maar wilt ? Nee natuurlijk niet het betekent dat je bepaalde dingen wel kunt eten maar doe het met mate .

En in mijn Gratis Hoe Eenvoudig En Snel af Te Vallen Rapport krijg je nog meer tips , trucs en strategieën en kun je DIRECT  beginnen met het verliezen van je extra kilo s zonder dat je je zelf hoeft te verhongeren , uren in de sportschool hoeft door te brengen , terwijl je toch het voedsel kunt eten wat je graag eet. Als je op zoek bent naar een gegarandeerde methode om snel en gezond af te vallen vraag dan nu direct mijn gratis rapport aan .Het is gratis eenvoudig toe te passen en heeft al duizenden mensen geholpen bij het blijvend verliezen van hun overtollige kilo s jij kunt de volgende zijn .

Meld je nu aan voor het gratis rapport schrijf je nu in Om Blijvend Snel En Gezond Af Te Vallen Zonder Sporten.

 

©Copy Right 2015  Fit Lifestyle -Angelique .nl   -All Rights Reserved. Disclaimer  Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

 

 

 

http;//www.freedigitalphotos.net

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *