Hoe Kan Ik Makkelijk Afvallen In De Puberteit

Met Overgewicht Snelenverantwoordafvallen

Om Uw kind te laten afvallen is het groot belang dat zijn gewicht stabiliseert Naarmate het kind  dan groeit zal het gewicht meer in overstemming komen met zijn lengte .Om het gewicht te stabiliseren is het belangrijk om te kijken naar het eetpatroon en eetgewoonte van uw kind .De ene kind zit vlugger in de puberteit als een ander kind .

Afvallen kun je samen doen

Samen kijk je naar een goed oplossing dat kinderen met overgewicht op een gezonde manier afvallen en dat ze toch op een verjaardag of een keer per week een chipje kunnen pakken. Zodat ze niet meer gepest worden

Afvallen om van pesten af te komen

Sergen  had zwaar overgewicht/obesitas  op de lagere school gepest anderen kinderen vonden hem te dik . Hij wilde  afvallen om van het pesten af te komen .Dit koste moeite ,want alleen minder snoepen heeft weinig effect .

Ik ben toen gaan kijken wat goed voor hem was zodat Sergen  niet op een honger dieet moest om er af te kunnen krijgen .Want dan was het van korte duur om gewicht af te krijgen ,het zit er net zo vlug weer aan en al dat jojo effect wordt een kind ook niet blij van .

Zeg zelf als je kind niet gelukkig is dan zijn dat de ouders ook niet gelukkig. Op een dag kwam Sergen naar mijn toe hij zij  ik heb een beslissing genomen ik  wil zo graag afvallen en me beter kunnen bewegen .Heb toen gezegd daar ga ik je bij helpen We gaan dit samen doen .

Wij zijn  toen gaan kijken wat hij eet ,maar met name wanneer hij eet , We zijn toen gaan kijken wat het beste bij Sergen  paste zodat hij op een natuurlijke gezond manier afvalt en zijn streefgewicht te bereiken en behouden Sergen woog 58.5 KG BMI 31

zes maanden later , Sergen verloor  23 KG  hij is gezakt naar  35 KG

Testimonia

He Angelique

Hierbij wil ik je bedanken voor de goede Coaching en begeleiding , ik voel me super goed Voel me fitter als voorheen ,kan nu met mijn voetbal Team veel makkelijker mee doen. Ben ook niet meer zo snel moe  de dieet recepten zijn ook super lekker, lus nu veel meer als voorheen .Ik blijf nog steeds 1x per week een zakje chips pakken zoals ik in mijn dieet deed, Ik wil je bedanken voor alle hulp en goede advies Je bent een bijzonder persoon die me weer blij heeft gemaakt en ben super gelukkig Zoals jezelf tegen mijn zij dat ik trots op me zelf mag zijn ,dat ben ik ook Super Trots

Groetjes Sergen

sergen 02 (2)sergen 1 (2)sergen (2)

 

Met onze  jarenlang ervaring in gewichtsbeheersing hebben wij  al talloze mensen geholpen om op een eenvoudige en goed  vol te houden wijze hun ideaal gewicht te bereiken en te behouden .Ben toen gaan kijken wat het beste bij Sergen  paste zodat hij op een natuurlijke gezond manier afvalt en zijn streefgewicht te bereiken en behouden .

 

Meld je NU aan Voor Het Gratis Rapport Schrijf je Nu In Om Blijvend  Gezond Snel Af Te Vallen En in mijn Gratis Hoe Eenvoudig En Snel af Te Vallen Rapport krijg je nog meer tips , trucs en strategieën en kun je DIRECT  beginnen met het verliezen van je extra kilo s zonder dat je je zelf hoeft te verhongeren ,  Als je op zoek bent naar een gegarandeerde methode om snel en gezond af te vallen vraag dan nu direct mijn gratis rapport aan .Het is gratis eenvoudig toe te passen en heeft al duizenden mensen geholpen bij het blijvend verliezen van hun overtollige kilo s jij kunt de volgende zijn .

Vul Nu Hieronder Het Korte Formulier In

Deze Informatie …..Het Is 100%

  GRATIS

 

Disclaimer
©Copy Right 2015 Fit Lifestyle -Angelique.nl – All Rights Reserved.Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *