Voel je je niet altijd fit? Dan kan het zijn dat je lichaam vitamines en andere voedingsstoffen tekortkomt. Met de Vital 5 box van Forever kom je niks meer tekort! Dit pakket heeft alle essentiële en vitale supplementen in zich die jij nodig hebt voor een gezonde levensstijl. Het Vital 5 pakket is nu te bestellen bij Fitlifestyle Angelique.

Forever Arctic Living

Eén van de producten in de box is de Forever Arctic Sea. Met de capsules ondersteun je de normale functies van je hart en hersenen. De toegevoegde Omega-3-vetzuren EPA en DHA spelen een belangrijke rol bij het voorkomen van hart- en vaatziekten. Ook zorgen ze voor een goede en snelle communicatie tussen de zenuwcellen in je hersenen. Het kan dus zeker geen kwaad om wat extra Omega-3 te nemen!

Argi+

Ben je een sporter die gaat voor optimale prestaties? Argi+ is een voedzame drank die je lichaam en spieren een boost geeft met de perfecte mix van het aminozuur L-Arginine en verschillende vitamines. Deze zorgen voor een verbeterde bloedstroom en geven je organen en spieren meer zuurstof. Al vraag je veel van je spieren, met Argi+ blijf je de hele dag fit! Deze vitaminebom drink je door dagelijks één stick te mengen met water.

Vital5 | Fitlifestyle Angelique

Forever Aloë Vera Gel

Aloë vera staat alom bekend als een genezende plant die vitamines en mineralen bevat. De Forever Aloë Vera Gel mag dan ook niet in de box ontbreken. Met 200 verschillende bouwstoffen als belangrijkste ingrediënten is Forever Aloë Vera Gel een bron van voedingsstoffen. Ideaal als je lichaam wel een extra oppepper kan gebruiken! Je kan de gel makkelijk mixen of puur drinken aan de ontbijttafel. Zo start je de dag topfit!

Forever Active Probiotic

Niet alleen een gezond voedingspatroon is belangrijk; je goed voelen als je eet is dat ook. Eén van de belangrijkste functies van het lichaam is je spijsvertering. Forever Active Probiotic bevat goede bacteriën die bijdragen aan een gezonde en normale spijsvertering. Wil je met een goed gevoel, voor en na de maaltijd, de dag doorkomen? Dan is Forever Active Probiotic voor jou zeker een goede aanvulling in de Vital 5!

Forever Daily

Multivitamines mogen natuurlijk niet in de Vital 5 ontbreken. Met 55 essentiële stoffen ondersteunen de tabletten van Forever Daily jouw gezondheid en vitaliteit optimaal. Door dagelijks twee tabletten te nemen geef je je lichaam de optimale ondersteuning om gezond de dag door te komen. Dit product is voor het beste resultaat perfect te combineren met de Aloë Vera Gel. Start de ochtend daarom met Forever Daily en een glas aloë vera!

Andere gezonde voordelen

Het is essentieel om dagelijks genoeg vitamines, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen. Hou jezelf daarom fit en gezond met de Vital 5! Met dit pakket ben je een maand lang elke dag in topvorm. Wil je meer informatie over een gezonde levensstijl en voedingssupplementen? Dan kan je altijd contact opnemen met Fitlifestyle Angelique.