Voedingssupplementen kunnen je helpen met een gezondere levensstijl. Aloë vera is een van de bekendste supplementen om lekker in je vel te zitten. Dit komt door alle voedingsstoffen die zich in deze plant bevinden. Bij Fitlifestyle hebben we meerdere dranken die aloë vera als basis hebben. Alles dus wat jij nodig hebt om je gezonde levensstijl een boost te geven.

Voordelen Aloë veraForever Aloë Vera dranken

Aloë vera is een plant met diverse bestandsdelen die goed zijn voor je gezondheid. Zo is aloë vera goed voor je maag- en darmstelsel. Het zorgt voor een reiniging van je darmen en het is goed voor je spijsvertering. Dit heeft alles te maken met de natuurlijke balans die zorgt voor de opname van bacteriën in je darmen. Een ander voordeel van de bestandsdelen van de plant is dat het je immuunsysteem ondersteunt waardoor je jouw weerstand verbetert. Het geeft je een energieboost en je zit gevoelsmatig lekkerder in je vel. Reden genoeg dus om hier gebruik van te maken!

Verschillende dranken

Fitlifestyle Angelique beschikt over een aantal dranken die de extracten van de aloë vera plant als basis hebben. Allemaal met hun eigen toevoegingen en werking. We hebben voor je klaarstaan:

  • Forever Aloë Vera Gel: bestaande uit 99,7% pure aloë vera gel met wel 200 verschillende bouwstoffen. De gel zit vol mineralen en vitaminen die je helpen je goed te voelen.
  • Forever Aloë Berry Nectar: de basis is dezelfde aloë vera gel, maar dan met de toevoeging van cranberry en appel. Perfect voor het reinigen van urinewegen en het zorgt voor extra vitamine C. Voor een extra lekkere smaak en een gezonde blaas.
  • Forever Aloë Bits N Peaches: met de aloë vera gel als basis aangevuld met een vleugje natuurlijke perzik. Hierdoor bevat het extra antioxidanten en is het een extra bron van Vitamine A. Ideaal voor het behoud van de goede werking van je immuunsysteem.

Iedere drank heeft dus zijn eigen werking en toevoeging, maar allemaal met pure aloë vera als basis. Je kunt daarnaast zelf kiezen wat voor extra’s je nodig hebt of wat je gezondheid bevordert en zo de meest geschikte variant in huis halen.

Puur of gemixt

Alle aloë vera dranken zijn dagelijks in te nemen. De aanbevolen hoeveelheid voor een optimale werking is 90 ml per dag. Zo voel je je goed en wordt je gezondheid nog verder aangesterkt. De dranken zijn zowel puur te drinken als gemixt met water of pure vruchtensap. Je kunt natuurlijk zelf ook een smaakje kiezen door te gaan voor de perzik of cranberyy, appel variant. Een echte aanvulling op je gezonde levensstijl. De aloë vera dranken van Fitlifestyle Angelique zijn ook verkrijgbaar in een miniverpakking waarbij je 12 stuks in huis haalt.

Hulp bij je gezonde levensstijl

Ben jij hard aan het werk voor je gezonde levensstijl en let je op je voeding en ben je hard aan het sporten? Dan zijn de aloë vera dranken van Fitlifestyle Angelique net dat extraatje wat je een boost geeft om je gezonde levensstijl vol te houden. Als lifestyle coach help ik je graag om de meest gezonde versie van jezelf te worden. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor advies over jouw gezondere levensstijl.