Zo belangrijk geen calorieën tellen, maar het gaat om voldoende voedingstoffen

gezonde-vetten - kopie (2) - kopie

Het tellen van calorieën gaat tot slot voorbij aan de wortel van het probleem: het hebben van overgewicht. Gewichtsverlies is niet zo simpel als: eet minder, beweeg meer. Het is veel complexer dan dat. Wat is de werkelijke, diepe oorzaak van overgewicht?

Het kan veroorzaakt zijn door het gebruik van voedingsmiddelen uit de voedingsmiddelenindustrie met zijn sterk verslavende werking. Het kan ontstaan zijn door overeten om een behoefte vervullen. Omdat vrouwen vaak zoveel van zichzelf (weg)geven hunkeren ze bewust of onbewust naar een stukje compensatie: troost, veiligheid, plezier, warmte, onafhankelijkheid, aandacht, rust enz.

Het vragen hiernaar bij anderen is iets wat veel vrouwen moeilijk vinden: “ik doe het wel zelf!”. Ik weet er alles van, ik ben ook zo’n doe-het-wel-zelver. De frustratie of eenzaamheid die hieruit voorkomt kan resulteren in emotie-eten. Verder kan overgewicht, zeker bij vrouwen 40+, een heel andere oorzaak hebben dan teveel eten: een hormonale disbalans, een goed functionerende lever of darmen of vertraging van de stofwisseling kan ondanks minder eten zomaar enkele kilootjes “zwemband” opleveren. Minder eten en tóch aankomen: zoveel vrouwen 40+ herkennen deze frustratie? Teveel!

Het is te simpel om te zeggen dat we zullen afvallen alleen maar omdat we minder calorieën eten.  Ons lichaam zit complexer in elkaar dan dat

Het hele idee van alleen calorieën tellen is achterhaalt. Het gaat er niet alleen om hoeveel calorieën je binnen krijgt, maar het is veel belangrijker welke calorieën je precies binnenkrijgt. Met andere worden, uit welk voedsel je je calorieën haalt is belangrijker dan hoeveel calorieën je binnenkrijgt.

Vet verbranden doe je het snelst gezondst en makkelijkst door de juiste voeding te eten en regelmatig te bewegen

Goede vetten zorgen voor een betere kwaliteit celmembranen wat de hormoonhuishouding alleen maar zal bevorderen

En zoals altijd is alles met mate weer het toverwoord .Door vet te eten zal je niet zomaar aankomen het ligt aan het soort voeding in combinatie met andere leefstijl factoren

Met plezier en gemak je ideale gewicht bereiken en dat ook behouden 

480279_385585811521587_921662991_n

Gewicht verliezen door de juiste keuzes

Onthoud ,dat als je gewicht wilt verliezen op een natuurlijke manier ,dan zal je moeten bijhouden wat je eet en hoeveel je beweegt .Vooral als je denkt dat je geen hulp nodig hebt .Het begint als eerst met een beslissing nemen om gezonder te willen leven en te eten .Als je die keus gemaakt hebt en je hebt doorzettingsvermogen en discipline dan kom je ver om uit eindelijk jou gewenste gewicht te bereiken en te behouden .

Tip.1 Eet veel vitaminen, mineralen ,en voedingsvezels

Tip.2 Haal energie uit gezonde vetten i.p.v. uit koolhydraten

Tip.3 Drink voldoende water

 

Mensen met overgewicht moeten eerst beginnen met hun lichaam te reinigen ,zodat de lichaam schoon is en dat je dan zonder jojo effect je ideale gewicht bereikt en behoud en een optimale gezondheid.

Dit kan variëren van mensen die maar 5 Kg willen afvallen tot mensen die meer dan 20Kg willen afvallen .Wil jij afvallen onder begeleiding en zoek je naar de juiste specialist om op een veilige gezonder  verantwoorde manier  succesvol afvallen met blijvend resultaat .

En  in mijn Gratis Rapport zo belangrijk geen calorieën tellen, maar het gaat om voldoende voedingstoffen   krijg je nog meer tips , trucs en strategieën en kun je DIRECT  beginnen met het verliezen van je extra kilo s zonder dat je je zelf hoeft te verhongeren , uren in de sportschool hoeft door te brengen , terwijl je toch het voedsel kunt eten wat je graag eet. Als je op zoek bent naar een gegarandeerde methode om snel en gezond  afvallen vraag dan nu direct mijn gratis rapport aan .Het is gratis eenvoudig toe te passen en heeft al duizenden mensen geholpen bij het blijvend verliezen van hun overtollige kilo s jij kunt de volgende zijn .

Vul Nu Hieronder Het Korte Formulier In

Deze Informatie …..Het Is 100%

  GRATIS


©Copyright2015 Fit Lifestyle -Angelique .nl – All Rights Reserved.Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *