Elke man of vrouw denkt weleens: ‘Ah nee! Die buik zit me echt in de weg en mijn wangen zien er niet meer uit!’. Je voelt jezelf niet lekker in je vel en je buik groeit met de dag mee. Je blijft negatief kijken tegenover jezelf en voelt je niet meer als de oude jij. Maar waar is het mis gegaan?

Naar gevoel

lekker in je velJe bent aangekomen en dat merk je goed aan jezelf. Je voelt dat je broek elke dag nog strakker zit en dat je onderkin tevoorschijn komt. Je voelt je niet meer zo lekker en wilt zo veel mogelijk doen om hiervan af te komen. De meeste mensen gaan direct starten met een streng dieet en sportprogramma. Ik zorg als lifestylecoach dat je weer van jezelf gaat houden, ongeacht je buik en onderkin. Je wilt je weer zelfverzekerd voelen, zonder dat iedereen opkijkt wanneer je aan komt lopen. Hoe jong, oud of fit je jezelf ook voelt, als lifestylecoach help ik je graag om door dit proces te komen.

Denk bewust na over wat je wilt

Het is belangrijk om na te denken wat je wilt. Wil je er echt voor gaan en een paar kilootjes kwijtraken? Waar liggen je ambities en doelen? Wat wil je zelf graag doen? Ik adviseer je graag in dit proces, zodat we een mooi plan opstellen om jezelf weer lekker te voelen. Samen zorgen we ervoor dat jij weer met een grote glimlach de straat op kan!

Ons plan: zorg voor jezelf

Als lifestylecoach heb ik een prachtig programma om jezelf weer goed te voelen. Een programma waarbij je zegt: ‘Nu voel ik me heerlijk!’ Dit programma is bedoeld om een gezonde levensstijl te creëren. Een manier om de perfecte balans te vinden tussen voeding en sport. Voeding en sport? Ja zeker, dat zijn de oplossingen om je weer beter te voelen. Een uurtje in de sportschool je doelen behalen en vervolgens thuis een heerlijke caeser salade maken waar je van kunt genieten. Jij creëert zelf de balans tussen je eigen lichaam en hoe je jezelf voelt. En ik ondersteun en motiveer je hierbij.

Aan jezelf werken?

Wil jij aan jezelf werken en jezelf weer beter voelen? Start dan met ons programma waarbij ik jou ondersteun en help om je doelen te behalen. Samen zorgen we ervoor dat je weer een grote glimlach op je gezicht krijgt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag verder.