Heb jij af en toe een energieboost nodig maar zit je niet op te wachten op de vaak erg ongezonde energiedrankjes? Dan is de Forever Active Boost, of FAB, misschien wel wat voor jou. Dit gezonde energiedrankje geeft jou de energie die je nodig hebt om lekker te sporten en gezond bezig te zijn op een dag. De FAB en FAB X zijn nu verkrijgbaar bij Fitlifestyle Angelique.

Verminder de vermoeidheidGezonde energydrink

Zeker voor sporters is een goed energielevel van belang om te kunnen presteren. Dat geldt net zozeer voor amateursporters als voor professionals. De FAB geeft een signaal aan je lichaam dat je ‘wakker’ moet worden om zo op scherp te staan. Bovendien geeft het een extra boost op het moment dat je het nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer de krachten wegvloeien aan het einde van een training. Het vermindert je vermoeidheid waardoor je door kunt gaan.

Natuurlijke basis

In tegenstelling tot de ongezondere energiedrankjes bestaat de FAB uit natuurlijke ingrediënten, zoals aloë vera gel. Dankzij de guarana heeft het bovendien een natuurlijke krachtbron waardoor je onmiddellijk energie krijgt. Met het drinken van één blikje FAB voldoe je aan de dagelijkse hoeveelheid vitaminen B3, B5, B6 en B12. Deze natuurlijke opbouw maakt de FAB tot een gezonde energiedrank waarop je kunt bouwen.

Energiedrank zonder calorieën

Naast de FAB is er ook de FAB X, een energiedrank zonder calorieën. Deze bevat ook diverse vitamines zoals vitamine B6 en B12. Dit zorgt voor vermindering van de vermoeidheid, maar dan zonder calorieën, suikers en koolhydraten. Dit maakt het een perfecte ondersteuning voor een gezondere levensstijl. Het helpt je bij het sporten en geeft je ook de mentale boost om de dag door te komen.

Geef jezelf een energieboost

Ben jij hard bezig om aan een betere versie van jezelf te werken maar heb je af en toe de energie niet meer om door te gaan? Maak dan gebruik van de energiedrankjes FAB of FAB X voor een gezonde toevoeging aan je bewegingsprogramma die je net dat extra beetje kracht geven om door te gaan. Ik kan je als lifestyle coach ook helpen met je gezonde levensstijl door trainingsprogramma’s op te stellen en je te helpen met je voeding. Neem gerust contact op voor meer informatie.