Een helder hoofd en een goed werkend stel hersens zijn belangrijk. Daarom is het belangrijk om die werking tijdens je hele leven te blijven ondersteunen. Wist je dat dit ook kan met de juiste voedingssupplementen? Bij Fitlifestyle Angelique kan je nu Forever Arctic Sea bestellen met Omega 3-vetzuren. Daarmee zorg je voorgoed voor de gedachtestroom in je hoofd.

Snelle communicatie

In de capsules van Forever Arctic Sea zitten de belangrijke Omega 3-vetzuren EPA en DHA. Deze spelen een grote rol bij het voorkomen van hart- en vaatziekten. Maar ze staan vooral bekend om de krachtige werken die ze hebben op de werking van de hersenen. Deze vetzuren bevorderen namelijk een snelle communicatie tussen de zenuwcellen in je grijze massa. Zo begin je altijd helder aan je dag en kan je makkelijker je hoofd leeg maken. En dat is zeker handig als je een drukke werkdag voor de boeg hebt waarop je veel aan het denken wordt gezet.

Forever Arctic Sea- Fitlifestyle Angelique

Goed zicht

Een ander groot voordeel van de Omega 3-vetzuren is het effect dat ze hebben op je ogen. Ze dragen namelijk bij aan een goed zicht. Door de normale functie van je ogen te ondersteunen houd je je ogen gezond en scherp. Je zorgt door het innemen van de Forever Arctic Sea-capsules dus goed voor de belangrijkste functies van je lichaam. Daarmee werk je op een slimme manier aan je gezondheid!

Essentieel

De vetzuren EPA en DHA zijn essentieel voor de gezondheid van je lichaam. Ze zitten bijvoorbeeld veel in vis. Maar omdat je niet altijd kibbeling of pangafilet kan eten, zijn de Forever Arctic Sea-capsules een belangrijk onderdeel van je maaltijd. De vetzuren dragen bijvoorbeeld bij aan een lagere sterfte aan hartziekten. Ook kan het je bloeddruk verlagen als die te hoog is. Genoeg Omega 3-vetzuren binnenkrijgen is dus een goed streven voor je dag.

Elke maaltijd

Je kan de capsules van Forever Arctic Sea bij elke maaltijd innemen. Door er twee in te nemen bij het ontbijt, de lunch en het avondeten weet je zeker dat je de hele dag scherp blijft. Je onderhoudt ook de normale functies van je hersenen, hart en ogen voor de lange termijn. Op die manier werk je ook aan je eigen gezonde toekomst. De capsules zijn een gezonde aanvulling voor bij je verantwoorde maaltijd. Maak het innemen van de Omega 3-capsules daarom onderdeel van je dagelijkse routine!

Consult

Natuurlijk blijft het belangrijk om de Forever Arctic Sea-capsules in te nemen met gezonde voeding. Zo zitten er vetzuren in verschillende groenten en vis. Door goed voor jezelf te zorgen met goede voeding en regelmatige beweging blijf je fit. Heb je behoefte aan advies voor een gezonde levensstijl? Dan kan je bij Fitlifestyle Angelique terecht. Bestel dus snel Forever Arctic Sea of neem meteen contact op voor een consult. Dan help ik je snel verder!