Ik wil graag aankomen maar niets helpt, Wil je Nu  snel en gezond aankomen dan is onze programma echt iets voor jou !

gezond

Als het gaat om gezond eten en leven, denken we al snel aan afvallen of strakker worden. Voor heel veel mensen is het echter een strijd om aan te komen! ik krijg regelmatig van mensen te horen dat ze vaak moe zijn, weinig energie hebben en gemakkelijk veel kilo’s afvallen zonder dat ze dat willen.

Omdat ik van jullie ook regelmatig vragen hierover krijg, lijkt het me goed om vandaag aandacht te besteden aan voeding bij een laag lichaamsgewicht. Hoe kun je aankomen, of hoe voorkom je dat je niet ongewenst afvalt!?

Het probleem
Ondergewicht kan net als overgewicht een risico zijn voor je gezondheid. Je voelt je futloos, bent snel moe, je bent veel ziek en/of je hebt het snel koud. Er zijn heel veel mensen die elke dag vechten om niet af te vallen. Vaak komt er ook een psychologisch aspect bij kijken. Als je dun bent, krijg je daar namelijk snel opmerkingen over.

Tegen iemand die dik is zeggen dat hij beter geen taartje kan nemen, is not done. Maar tegen iemand die dun is zeggen dat hij toch echt meer moet gaan eten, kan volgens veel mensen wel! Soms wordt zelfs automatisch uitgegaan van een eetprobleem, terwijl dun zijn niet automatisch hoeft te betekenen dat je weinig eet!

Wanneer heb je ondergewicht?
Volgens de officiële medische richtlijnen, heb je ondergewicht bij een BMI van 18,5 of lager .
Volgens veel bronnen geldt ondergewicht al bij een BMI van 20, maar artsen houden vaak de richtlijn 18,5 of lager aan.
Ik wil hier echter aan toevoegen dat ik vind dat dit per persoon kan verschillen.

De ene persoon voelt zich prima bij een BMI van 20, terwijl dit voor een ander veel te licht is.
Vooral mannen voelen zich vaak totaal niet prettig bij een lagere BMI. Ik raad je daarom aan om niet zo zeer naar gestelde richtlijnen te kijken, maar meer naar hoe jij je voelt bij jouw gewicht. Als je snel moe wordt, veel ziek bent en/of weinig energie hebt, kan dit een teken zijn dat je gewicht te laag is. Natuurlijk kan het ook andere oorzaken hebben. Als je twijfelt, overleg dan met een arts of met een diëtist.

Voedingsadviezen
Iemand die te licht is en graag wil aankomen, moet meer eten dan dat hij/zij verbruikt. Vaak voelt dit heel onnatuurlijk, je moet namelijk eten terwijl je helemaal geen honger hebt! Hierdoor kan eten een enorme opgave worden, het kan je zelfs op een gegeven moment gaan tegen staan. Om toch voldoende energie binnen te krijgen, heb ik een aantal handige tips voor je!

Neem tussendoortjes tussen alle hoofdmaaltijden. Hierdoor heb je 6 maaltijdmomenten in plaats van 3 en hoef je per keer niet hele grote hoeveelheden te nemen. Neem bij voorkeur energierijke tussendoortjes, voorbeelden vind je hieronder.
Gebruik volle producten in plaats van magere of halfvolle. Neem bijvoorbeeld zelfgemaakte Shake,s meerdere keren per dag , volle melk, roomboter, volle yoghurt en/of volle kwark.

Als je sport, neem dan na het sporten zelfgemaakte shake. Zo kun je toch lekker bewegen zonder ongewenst af te vallen. Bewegen is namelijk altijd goed voor je gezondheid!

Bent u er klaar voor.?

U wilt het beste uit de dag halen zonder compromissen.

Fit Lifestyle –Angelique kan uw helpen het leven ten volle te leven. Wij inspireren mensen wereldwijd om meer uit het leven te halen, zich fijner in hun vel te voelen en persoonlijke doelen te halen. Fit Lifestyle-Angelique laat u wegen zien en deelt persoonlijke ervaringen, om u en uw familie en vrienden te laten zien wat men bereiken kan . Veel mensen wereldwijd zijn al fan van onze Complete producten, inclusief veel professionele en duursporters. Dit komt niet als een verrassing omdat onze producten perfect geschikt zijn voor atleten om hun lichaam te voorzien van natuurlijke voedingsstoffen, helpen herstel te versnellen en uiteindelijk de algemene prestaties te verhogen.

Vul Nu Hieronder Het Korte Formulier In

Deze Informatie …..Het Is 100%

  GRATIS


©Copyright2015 Fit Lifestyle -Angelique .nl – All Rights Reserved. Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *