Ontdek Hoe Je Aloë Vera Van Goede Kwaliteit Herkent

11038646_945632212177020_5764227898540404311_n

Aloë vera is erg populair en kan heel veel in je lijf goed doen. Vooral bij disbalansen in de darm kun je veel snelle effecten van de aloë vare dranken verwachten, althans, als je de juiste kwaliteit gebruikt.

Aloë Vera is een woestijnplant

Misschien vreemd om dit zo te benoemen, toch is het belangrijk. Als je aloë drank gebruikt van Nederlandse bodem, dan kun je niet verwachten dat daar de effectief werkzame stoffen in zitten die er wel inzitten als de plant in haar natuurlijke leefomgeving groeit. Dat is dus al een belangrijk kwaliteitscriterium, de plant waar dranken van zijn gemaakt heeft in de woestijn gestaan.

De productie methodiek is essentieel

Het is heel gemakkelijk om een plant zo te bewerken dat er geen enkele werkzame stof meer overblijft. Verhitten, vermorzelen, vriesdrogen, in een pilletje doen zijn een paar voorbeelden waar je geen enkele werkzame stof meer over hebt. Dus zorgvuldig verwarmen en oogsten, heel goed selecteren, handmatig fileren en dan lucht- en licht dicht verpakken en vervoeren. Als een bedrijf dat allemaal doet en zijn eigen kwaliteitscontroles zorgvuldig dagelijks uitvoert dan heb je een kwaliteitsproduct te pakken.

Echte Aloë smaakt vies

Als je goede aloë vera proeft dan merk je dat het bitter smaakt. Dit is dus de ultieme test om te weten of je met echte aloë dranken te maken hebt. Als het heel erg lekker smaakt is de kans heel groot dat er suiker inzit. Kijk zelf goed op de verpakking en stel vragen.

Aloë maakt de tight-junctions dicht

In de darm zal de aloë ervoor zorgen dat de tight-junctions (structuren tussen de darmcellen) zullen herstellen. Door bijvoorbeeld het eten van gluten en het drinken van melk worden die aangetast. De aloë helpt om die weer snel te herstellen. Dit zorgt ervoor dat je meer energie krijgt en je lekkerder voelt. Als de aloë op de verkeerde wijze is verwerkt is deze werking volledig om zeep geholpen.

Soms lijkt het of de aloë niet werkt

Dat klopt, dan zijn er veel meer andere oorzaken in de darm aan de hand die eerst verholpen moeten worden. Een expert kan je hiermee verder helpen omdat eerst naar de oorzaak van de reactie gezocht moet gaan worden. Aan blijven rommelen is zeker niet handig, we kunnen heel goed helpen om iemand in jouw buurt te vinden.

Aloë Vera voor je stofwisseling

Een betere spijsvertering zorgt niet noodzakelijkerwijs voor de verbranding van meer calorieën. Toch zou de inname van Aloë Vera drank en  voedingssupplement  indirect kunnen bijdragen aan afslanken en gewichtsverlies.

Alle organen en fysiologische processen staan namelijk in verband met elkaar. Zo zorgt een optimale spijsvertering ervoor dat je lichaam efficiënt voedingsstoffen opneemt en afvalstoffen afvoert. Dus hoe beter je spijsvertering, des te efficiënter je stofwisseling kan functioneren…

Aloë Vera- drank & afslanken: vetverbranding!

Hoe sneller en efficiënter je stofwisseling, des te meer calorieën je lichaam verbrandt in ruststand. Als je een snelle stofwisseling hebt, zal je lichaam bovendien meer koolhydraten en vetten verbranden die je via je voeding binnenkrijgt en dus minder energiereserves (bloedsuiker & lichaamsvet) opslaan.

Zodoende kunnen Aloë  Vera  dranken met voedingssupplementen  met Aloë Vera bijdragen aan afslanken en gewichtsverlies.

Wij bieden een compleet detox / afval pakket voor goed en gezond afvallen in 9 dagen!

NU: 15% korting deze maand op het pakket! Mail/bel ons.

Binnen een jaar gestegen naar nummer één van de best werkende methode om gezond gewicht te verliezen!

11885323_858896564196548_5584335114624676907_n

Waarom is pure aloë Vera het  ideale natuurmiddel om gewicht te verliezen?

Een schoon lichaam verliest beter en sneller gewicht!

Zorg eerst voor schone darmen en dat alles goed van binnen werkt. Bijna alle diëtisten, sportscholen etc. vergeten dit cruciale punt! Je stofwisseling is ontregeld, je spijsverteringsstelsel moet optimaal werken.

Wanneer je ineens diëten gaat toepassen, krijgt je lichaam de verkeerde signalen en kun je tekorten oplopen die andere functies in je lichaam benadelen! Daarnaast kan het juist zaken vast gaan houden. Voldoende voeding is heel belangrijk!

Een aantal zaken in je levensstijl toepassen als gezonder eten, minder koolhydraten, suikers en vetten eten, meer bewegen, beginnen met schone darmen.

Probeer nu ons programma en ga samen met ons de strijd aan tegen de overtollige kilo’s. Meld je nu aan.

In  mijn Gratis Rapport    krijg je nog meer tips , trucs en strategieën en kun je DIRECT  beginnen met het verliezen van je extra kilo s zonder dat je je zelf hoeft te verhongeren

Vul Nu Hieronder Het Korte Formulier In

Deze Informatie …..Het Is 100%

  GRATIS


©Copyright2015 Fit Lifestyle -Angelique .nl – All Rights Reserved.Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *