Wil je graag afvallen in het nieuwe jaar? Dan is het essentieel om dit op een gezonde manier te doen. Dit is beter voor je lichaam, en dus voor jou. Als we even diep in Google graven kunnen we wel 1001 en verschillende manieren vinden die allemaal het beste, het snelste en het meest langdurig zouden werken. Mijn conclusie? Er zijn vele manieren om gezond af te kunnen vallen. Het belangrijkste is om erachter te komen welke het beste werkt voor jou! Dit ligt natuurlijk aan meerdere dingen. Hoeveel gewicht zou je willen verliezen, heb je tijd om veel te sporten, hoe zit je voedingspatroon in elkaar en wat zijn jouw valkuilen?
 

Streef naar een duidelijk en haalbaar doelgezond afvallen

Succesvol afvallen begint bij het hebben van een duidelijk (en haalbaar!) doel. Als je weet waar je naartoe werkt, kun je daar een waterdicht plan op baseren. Voor het verliezen van 20 kilo heb je namelijk een andere routine nodig dan voor het kwijtraken van 5 kilo. Begin met het meten van je gewicht en BMI. Je startgewicht is namelijk nodig om een gezond streefgewicht te bepalen. Uit ervaring weten we: een streng dieet is lastig vol te houden. Investeer daarom in een lang termijnplan. Houd bij wat je eet en hoeveel je beweegt. Zo kom je erachter waar jouw valkuilen zich bevinden en welke je moet aanpassen om het afvallen in gang te zetten. Sport je namelijk dagelijks maar eet je te grote porties? Dan is het nodig om je voedingspatroon onder handen te nemen.

Wat zijn onze tips?

Natuurlijk hebben we veel tips voor jullie! Wij verdiepen ons namelijk elke dag weer in de schoonheid van het leiden van een gezond, gelukkig leven.

  1. Drink genoeg water;
  2. Zorg voor genoeg slaap;
  3. Maak samen met een coach een persoonlijk voedingsschema;
  4. Maak een beweegplan of sportschema;
  5. Zorg voor steun om je heen om het doorzetten makkelijker te maken;
  6. Houd je focus op het proces;
  7. Straf jezelf niet af en herpak jezelf wanneer het nodig is.

Nu zijn deze tips natuurlijk algemeen en ziet het afvalproces er voor iedereen anders uit. Wij zijn er om jou te helpen. Wil jij een duidelijk plan, compleet gebaseerd op jouw lichaam en levensstijl? Neem dan contact met ons op voor begeleiding en coaching voor het behalen van een gezond streefgewicht! Met ons advies en onze voedingssupplementen ben je klaar voor een lang termijnplan voor het behalen van een gezond gewicht.
 

Professionele coaching van Angelique

Ik help je graag met het opstellen van een verantwoord en gebalanceerd voedingsschema en bied advies over lichaamsbeweging en de juiste mindset. Samen kunnen we de perfecte formule voor een gezonde levensstijl creëren, zodat jij op de juiste manier je streefgewicht bereikt. Zou je graag met me in gesprek willen? Neem dan contact met me op of vraag een gratis consult aan, zodat we (mogelijk ook online) elkaar beter leren kennen.