Wil jij aan een gezondere levensstijl werken? Dan kan het C9-pakket het ideale stapje in de goede richting zijn om hieraan te beginnen. Het is de optimale voorbereiding om daadwerkelijk gezonder te gaan eten en leven, waardoor je jezelf weer fitter en energieker voelt. Het C9-pakket is te bestellen bij Fit Lifestyle Angelique.

C9 - Fitlifestyle Angelique

Reset voor lichaam en geest

Het C9-pakket is eigenlijk een grote reset voor je lichaam en geest. Het pakket bestaat uit een cleansing programma dat negen dagen in beslag neemt. Tijdens deze periode word je klaargestoomd om een gezonder en fitter leven te beginnen. Dit gebeurt op een eenvoudige manier, waarmee je stapje voor stapje patronen leert veranderen. Vanuit deze basis kun je na het gebruik van het C9-pakket beginnen met een gezondere versie van jezelf.

Diverse supplementen

Het secuur samengestelde pakket bevat diverse voedingssupplementen die volledig op elkaar zijn afgestemd. Alle producten komen uit de Forever-lijn en zijn erop gericht om je op een gezonde manier te laten afvallen. De supplementen bevatten verschillende voedingsstoffen, zoals aloë vera. Dankzij de maaltijden went je lichaam zonder het uit te hongeren aan een ander voedingspatroon, maar krijgt het wel alle benodigde voedingsstoffen binnen. De voedingssupplementen zitten immers boordevol vitaminen, mineralen en vezels.

Begeleiding en advies

Wanneer u kiest om te beginnen met het C9-pakket, kunt u hier advies en begeleiding bijnemen. Voordat je begint, stellen we in tijdens een intakegesprek een aantal realistische doelen op. Vervolgens begin je met het programma en kun je op ondersteuning rekenen in de vorm van begeleiding en coaching. Daarnaast krijg je gratis recepten om bij het pakket te gebruiken en ontvang je een voedingsschema zodat je van dag tot dag weet wat je kunt eten. Je krijgt ook meerdere consultgesprekken en na afloop een vervolggesprek om je te begeleiden bij de volgende stap.

Begin met een gezonde levensstijl

Wil jij een gezondere en fittere versie van jezelf worden? Het C9-pakket helpt je de eerste stappen te zetten naar een ander voedingspatroon en een mindset die hierbij past. Op deze manier heeft het veranderen van jouw levensstijl meer kans van slagen. Als ervaren lifestylecoach kan ik je hiermee begeleiden en door het hele traject heen ondersteunen. Je kunt ook altijd om advies vragen. Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dan gaan we aan de slag om jouw doelen te bereiken.

Bestel nu het C9-pakket!