Een Goed Begin Van Een Gezond Leven Begint Met Een Goede Reiniging!

11141148_831186053634266_6519164914483246607_n

Als je besloten hebt dat je gezonder, fitter en energieker door het leven wil en dus gaat opletten met wat je eet, is het ook verstandig om je lichaam van binnen te reinigen. We hebben als het ware ons lichaam “vervuild”. Dit heeft grote gevolgen zoals bijvoorbeeld chronische klachten en ziekten.

Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei vormen van vervuiling. Het snelle tempo van de moderne samenleving heeft vaak tot gevolg dat we het gemak boven gezond verkiezen. Denk bijvoorbeeld aan junkfood en kant-en-klaar maaltijden. Lekker, maar vol met conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen. Nicotine, alcohol en zelfs de vervuilde lucht die wij inademen zijn schadelijk voor onze gezondheid.

Daarnaast hebben veel mensen te maken met stress, die het lichaam niet ten goede komt. Afvalstoffen, ook wel slakken genoemd, hopen zich op in het lichaam.

We nemen medicijnen om de symptomen aan te pakken maar we pakken de oorzaak niet aan. Door niet gezond te eten, dus veel verkeerde vetten, suikers, zout enz. helpen we ons lichaam natuurlijk niet om “schoon’ te blijven. We eten dan ook nog eens te veel en snel. We drinken gemiddeld allemaal te weinig water, eten te weinig fruit en groente.

En we bewegen gemiddeld te weinig. Ons lichaam is hierdoor niet langer in staat om te vechten tegen deze negatieve invloeden. Onze nieren en lever en darmen, longen, en onze huid raken overbelast. Vuil blijft letterlijk achter in ons lichaam en daardoor ontstaan de kwaaltjes en ziekten en overgewicht.

Ons lichaam probeert van alles om tegen deze schadelijke invloeden te vechten en slaat het vet uit het eten op. Een beetje vet is dus helemaal niet erg maar natuurlijk niet te veel.

Het beschermt ons tegen de schadelijke invloeden van binnenuit en van buitenaf, zoals de kou. Te veel vet is echter ongezond en gevaarlijk en is een teken dat er te veel afval achterblijft in ons lichaam!

 

Er zijn mensen die maar heel weinig naar het toilet kunnen. Niet gezond! Afval blijft zo langer achter in ons lichaam. Wat veel mensen niet weten is dat achtergebleven afvalstoffen een aangekoekte laag door de gehele dikke darm kan vormen. Dit heet MUCUS en vormt een bron voor rottingsbacteriën. Deze produceren gassen en gifstoffen en vervuilen het lichaam op nieuw.

Overgewicht, chronische vermoeidheid, lusteloosheid, depressies, hoofdpijnen, migraine, huidproblemen, darmproblemen, menstruatieproblemen, slechte stoelgang, hoge bloeddruk zijn allemaal gevolgen van teveel afval in en vervuiling van ons lichaam! Ook ons bloed en alle andere lichaamssappen raken vervuild. Het lichaam is nu in een chronische toestand van verzuring en zo wordt ons leven en onze levenshouding ‘zuur’…

Daarom is detoxen dus erg belangrijk. Als je je lichaam ontslaakt val je een aantal kilo af en je lichaam is weer in staat om al de goede voedingsstoffen goed op te kunnen nemen. Je voelt je vol energie en fit! De detox die ik voor je heb is op natuurbasis en is een kuur waar je super blij van word.

De Clean 9.

11885323_858896564196548_5584335114624676907_n

Gezonder en slanker , het  kan !

Met het CLEAN 9 Programma maakt u een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van uzelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen “cleansing” ofwel reinigingsprogramma geeft u de tools in handen, die u nodig heeft om vandaag van start te gaan om uw lichaam te transformeren!

Deze detox zorgt voor de reiniging van het spijsverteringsstyeem . Het innemen van de producten, met natuurlijke ingrediënten, gedurende de eerste twee dagen helpt u meteen al op weg naar uw ideale streefgewicht en een gezonde levensstijl. Het doorkomen van deze twee dagen wordt als het moeilijkste beschouwd. U zult gemotiveerd moeten zijn om uw levensstijl te verbeteren en uw gewicht te willen beheersen. Gelukkig zijn de resultaten de inspanningen meer dan de moeite waard! Het volgen van het programma zal uw lichaam zuiveren van schadelijke stoffen en overtollig vet helpen te verbranden. In deze fase zult u al de eerste resultaten ervaren.

Probeer nu ons programma en ga samen met ons de strijd aan tegen de overtollige kilo’s. Meld je nu aan

En  in mijn Gratis Rapport    krijg je nog meer tips , trucs en strategieën en kun je DIRECT  beginnen met het verliezen van je extra kilo s zonder dat je je zelf hoeft te verhongeren , uren in de sportschool hoeft door te brengen , terwijl je toch het voedsel kunt eten wat je graag eet. Als je op zoek bent naar een gegarandeerde methode om snel en gezond  af te vallen .

Vul Nu Hieronder Het Korte Formulier In

Deze Informatie …..Het Is 100%

  GRATIS


©Copyright2015 Fit Lifestyle -Angelique .nl – All Rights Reserved.Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *